Sunday, September 5, 2010

Tolong berhenti

1. " Please comment my default "

2. " Comment my pictures please~"

3. " Comment my new default. I'll hit you back "

4. " Spam my pictures "

5. " Please please please comment picture i. "

6. " KumEn PiCtuRe. I hIt YoU AliK. HuhUhUx~ "

7. " Arap u ta combonk. Kumen2 larh pic i oke "

8. " I ade gamba baru, komen please "

9. " New pic! Spam please "

10. " New pic. Comment2. "


All these things are crap. Tolong berhenti cakap camni dekat aku. Tolong berhenti hantar banyak2 comment yang macam ni. Comment gmbar tak perlu dipakse. Ade otak ke tak? Otak sempit. Bangge la pic comment ade banyak ke ape? Tak perlu disuruh. Orang tau la nak comment pic anda2 semua. Tak perlu memaksa. Tak perlu hantar BERULANG-ULANG KALI.

Ape ke bangang sangat. Sekali dua hantar dah la. Ni hari2 benda sama suruh comment. Berulang kali. Ape ke bodoh sangat. Sekolah mane kau belajar ni? STUPID LAME KIDDOS. GO FUCKYOURSELF & DIE.

1 sampai 10, ayat mane paling menggelabah. Mari vote. HAHA :D


Thanks for reading. Have a nice day :)

7 comments:

Mr Jake said...

gedik ah no 7! haha

Eqa R. said...

no 5, 6, 7 paling xley blah!

yg no 5 mcm desperate gile smpai please bpe kali mau tulis.

no 6 apedehal nak beso kecik bagai, siap gelak gedik lg last tu.

no 7 paling gedik antara yg gedik! so kalau tak komen pic dia, terus dpt title sombong ahh? cmtu?

mmg bengang kalo dpt komen cmni.

azureenhalim said...

tahu takpe ,
geli siakk bebudak nehh
bese bebudak mespes lahh cm gni , haha , fake

Shazana Samaluddin said...

isa : hahahaha. i rase 6 yg gedik. HAHAHAHAHA

Shazana Samaluddin said...

eqa : hahahahahaha. ni mesti ade pengalaman yang same jugak ni. marah betul nmpak nye. hahaha

Shazana Samaluddin said...

reen : hahahaha. i tak ckp la budak ms. nnt ade yg terase. hahahaha

Heidi Shafiq said...

semua di atas.. haha.. geli mat ngn ayat2 tu..