Friday, September 3, 2010

Myspace

Sedang saya beronline2 facebook, saya beronline lah di myspace. Sudah lama saya tidak begitu aktif di myspace. Sy pon beronline lah melihat apa yang patut. Sebenarnya saya dah lama tak aktif myspace sebab saya seperti malas nak melayan karenah2 orang yang menggelabah tapir dan berlagak ni. Terlalu banyak kuantiti golongan2 seperti ini di myspace. Sehingga tidak dapat dibendung.

Myspace kan adalah tempat untuk mencari kawan & berkawan. Tak salah kan kalau kita nak tegur2 orang. Just to say hello pon salah eh? Dah tu ape motif kau add aku. Kira okayh la aku tegur kau. Dari takde orang nak tegur kau kan? HAHAHA. Kes nak tambah friendlist jadi beribu2 la ni? Tak bertegur buat semak je dalam friendlist bai. HAHA. Masalah betul budak2 baru nak up ni. Berlagak harem jadah. "Comment my new pictures please. I'll hit you back" takpon "comment pic please". Hantar sekali dua dekat comment takpe gak, ni bertubi2, paksa2. Desperate ke ape?

Actually camni. Kesah nya bermula begini. Aku macam biasa lah, kalau aku rajin, aku hantar la comment dekat orang. Saje keep in touch. Kang kate aku sombong. Eh u sombong la sekarang. Padahal sendiri tak pernah nak bertegur. Daripada 10 orang yang aku hantar, mesti akan sorang ataupon dua orang je reply. Peh, sombong. Hot setafff sangat la tu? Then macam tadi, aku hantar hello. Boleh jawab dekat aku balik. "Hello back. Y? Ade ape2 ke?" Lah, like helloooooooo. Tegur pon salah ke. Kau add aku, kau tak tegur. Aku tegur kerek pulak.

Lah, kau ingat kau hot ke orang takboleh teur kau? Tidak sama sekali. Cermin diri dulu sebelum berbuat begitu.

Come on, kita semua sama. Manusia biase. Takde darjat tinggi ke rendah. Hot setaff ke tak setaff. Tak payah berlagak. Bukan boleh bawak masuk kubur. Ye dok? Maaf kalau ade yang terasa. Bukan nak mengutuk, tapi ini realiti. Bukan semua orang suka sikap camni :)



Thanks for reading. Have a nice day :)

4 comments: