Sunday, September 5, 2010

Seni tulisan yang unik

AnDa SeMua ApEw KaBaR? CeHat KerW? ShAye Di SiNi OK@Yh JeWp. kOwUnk PoCe Ark? Ha@aaa. MEsti Tak PocE ni. HahAhaX. GhAye unn nA DeKat. CaMneW dEnGaN PErSiaPaN KoWunk uNtUk gHayE niEp? M3Sti CiBuk ShOpP kAn? HaHAhAx~ KoWuNk PunYeP BajU GhAye KAlerP aPeW? MesTi SuMil KoWunK PAkai BaJu GhAye KowUnk. Na TeNgok UGaK! MeH La ShaRe2 nan sHayE. BAju gHayeW ShaYe KaLerP...... ShhHHH. RaHCie uKewP! HiKhIkHkiK~~~

KoWunK aLik KamPunG ta? KoWuNk AlIk aNew? SHaYe mYbE aLik pILaH tOwt. Tak ShAbaR RaCew NyeWp. wInDu Nan CuACanE KaMpUng. HaRap kowUnk HapPy Ari ghAyEw ti. CElAmAt ARi GhAye MaaP jAhiR & bAtIn. Da@a. HuKHuKhUk~~~~

Di atas adalah tulisan contoh semata-mata. Tiada kaitan dengan yang hidup ataupun mati. Saya tak suka tulisan camni. Saya tahu anda kreatif, tulisan penuh berseni. Saya hargai seni awak. Tulisan kecik besar, kecik besar. Sangat berseni. Tapi maaf, saya tak boleh menerima tulisan sebegini kerana akan menyakitkan kepala, mata, dah hati saya. Tulis macam biase je okayh. Maybe semua orang akan faham, dan menyayangi anda lebih. Hahaha. Sekian terima kasih. :)


Thanks for reading. Have a nice day :)

12 comments:

twinkle twinkle said...

TLS mcm tu baby pon xfhm ouh eheh

sayra ;) said...

yeahh they should go back to their kindergarten and learn mcm mne nk tulis betul2. annoying je.

azureenhalim said...

pehh benci siot org tulis cm uhh , haha

Mr Jake said...

byk org ipoh wat camni

lg2 rempit. damn fuck ah

Cik Pieka said...

huh ! tulisan ni nyampah ouh. i lagy satu dy buat2 pelat ! damn it ! klu pmpn to normal la gedik gile na pelat2, ni laki pon truk join takap pelat2. tha shuke la. haha *tbe3 i takap pelat pulakss. haha

dhanial yahaya said...

tak baik perli kita :(

Shazana Samaluddin said...

twinkle : hahaha. tau pon. byk orang camtu kot -___-

Shazana Samaluddin said...

sayra : haha. tahu takpe. hantar sekolah khas pelat2 je. hahaha

Shazana Samaluddin said...

reen : hahahahahaha. oh biase. bersepah

Shazana Samaluddin said...

isa : bukan ipoh doh. HAHAHA. bersepah. kl pon ade :D

Shazana Samaluddin said...

pieka : bukan takap. sakap. HAHAHAHA

Shazana Samaluddin said...

dhan : kau nk mampus ke. HAHA