Sunday, June 20, 2010

Sape kate masakan ayah tak sedap?

Mak aku pergi kursus. So takde sape yang memasak. Nak mengharapkan aku? Kirim salam lah. Aku reti masak sikit, tapi takut orang tak suka lak. Hahahaha. Ayah aku masak. Kuah labu ke apa entah nama nye. Aku tak makan labu tu, tapi kuah die terbaik. Hahaha. Ikan goreng then ayah aku ade buat sambal belacan.

Fulamak, sambal belacan die terbaik dohhh. Sumpah layan gila makan. Tak terlalu masam, masin, pahit ke apa. Memang sedang2 elok la. Nak bawak lah sambal belacan tu balik Shah Alam. HAHAHAHA. Sedap weyh. Betul2 ho liauuuuuu. HAHAHAHAHA

Dengan ini, aku nak mengucapkan lah, Happy Fathers Day dekat ayah aku. Encik Samaluddin. Sanggup die masak untuk aku harini. Sanggup die bersusah payah kumpul duit hantar aku pergi belajar. Nak aku berjaya. Insyaallah, aku akan tebus balik. Aku akan dapatkan 4 flat untuk setiap semester sepanjang setahun aku belajar foundation nanti. Love you ayah.

Petang ni aku balik Shah Alam. Bermula lah balik campus life aku. Esok aku kena buat community service. Excited pon ade. Harini last online. Maybe weekend nanti aku balik dan online lah seperti biase. Tak kan ku lupa nak update blog dan tumblr aku. Selagi rumah sewa aku takde internet, selagi tu lah aku tak bawak laptop dan online. Sekian terima kasih.


Thanks for reading. Have a nice day :)

6 comments:

Paan said...

Aku x pernah merasa masakan ayah aku. T_T

naz said...

selamat hari ayah pakcik:) haha bapa cool anak mesti cool

Ruhil Rosley said...

hahahah, ayah i buat maggi yang paling sedap di dunia, happy father's day..

Shazana Samaluddin said...

to paan : sadis je bunyi kau. HAHA

Shazana Samaluddin said...

to naz : memang! :P

Shazana Samaluddin said...

to ruhil : yeah. ayah yg terbaik :)