Saturday, June 26, 2010

Kepulangan yang dinanti

Tajuk dramatik gila. Hahaha. Aku baru balik semalam. Yeah, sangat seronok. Dari duduk rumah sewa, takde entertainment lansung weyh. Kena entertain diri sendiri. HAHA. Tv takde astro. Laptop tak bawak. Internet takde. Memang takde life la. Haritu kan aku ade cakap aku buat community service dekat zoo. Aku dah pergi dah. Tak banyak gmbar. Lagipon baru sangat kan aku pergi dulu. Bulan berape entah dulu. Haha. Binatang semua mase same.

Group aku dapat beruang. HAHA. Dapat bagi makan beruang ape semua. Baling je roti tu dari luar. Tugas aku pon cabut rumput je. Tak susah pon. Hahaha. So far okayh la, banyak kenangan dengan budak2 group aku. Berlari2 dalam hujan la, ape la.
Selain aktiviti membabi buta di rumah, ade satu aktiviti yang aku gemar buat. Kat rumah sewa aku ade kucing. Housemate aku bela. Comel gila. Nama die baby. Aku gemar mengacau kucing ni. HAHAHA


Thanks for reading. Have a nice day :)

2 comments:

Mr Jake said...

wey kesian kucing tu.hahaha

Shazana Samaluddin said...

haha. no mercy. HAHAHA