Thursday, March 11, 2010

Sangat mengecewakan

Yeah. Lebih sedih dari hilang duit. Lebih kecewa dari putus cinta. Result SPM aku sangat mengecewakan. 5A1B3C1D. Complete. Semua ada. Yeah, aku dah banyak kecewakan orang. Menangis tak henti sebab fikir result camni. Bukan apa, aku dah hampakan parents aku. Macam aku tak balas jasa dorang. Tu yang buat aku sedih. Cemerlang UPSR, cemerlang PMR. Tiba2 SPM? Macam hampeh. Itu buat aku frust.
Nak sambung belajar apa camtu. Memang kirim salam lah. Orang tak pandang pon result aku. Teruk gila. Kalau boleh memang aku tak nak balik rumah. Kalau boleh aku nak tidur sampai tak bangun.
Current Mood : Sedih


Thanks for reading. Have a nice day :)

20 comments:

naz said...

ok sangat lah tu :) sokay boleh amik lagi sekali kalau mahu

Shazana Samaluddin said...

to naz : anda tak membantu lansung

SyidaSHEE;) said...

samalah ngan sy,frust gila ouh:( but believe in miracles, Insyallah He will help you, don't ever forget Him even a second^^, i tengah carik jalan kedua, i beranikan diri untuk apply pra-U, takpelah, rezeki ada kat mana2, siapa tau kan?

mysara newrie said...

weh nana ~ rilex ok? masih ada banyak lagi peluang di luar sana. byk kan bersabar ok?

siti nazihah said...

chill girl. spm xjamin 100% utk mse depan..ape yg penting usaha slepas ni..dunia belum berakhir :)

equals D said...

chill. :)

cik syazni said...

Dear Nana,
Allah tidak akan menguji hamba-Nya, lebih dari kemampuan hamba-Nya itu.

Ini bermakna, Dia tahu Nana boleh hadapi result Nana tu. Dia tahu Nana kuat. Dan dia dah rencanakan sesuatu yang lebih baik untuk Nana di masa akan datang. Percayalah =)

Shazana Samaluddin said...

to syida : sakit kepala i :(

Shazana Samaluddin said...

to mai : semua cemerlang. aku tak pon

Shazana Samaluddin said...

to nazihah : mase depan babe. hala tuju kita. :(

Shazana Samaluddin said...

to equals : tak boleh chill

Shazana Samaluddin said...

to kak syazni : yelah. dugaan sgt berat

twinkle twinkle said...

5a pon ok laa :D
xpe,,ade hikmah di sebalik kejadian ;D

nzr said...

hey gurl,jgn telampau kciwa okay.i punya result dulu pn tak sebagus you tapi i boleh msk u.jadi ofcos u lagi boleh okay? i doakan you.inyaallah.jgn cpt putus asa okay dear?

Mr Jake said...

i believe u can do it

Shazana Samaluddin said...

to twinkle : haha. hikmah tersirat

Shazana Samaluddin said...

to nzr : memang boleh masuk u. tapi kos yg i nak tu tak dapek la. mmg harapan. HAHA

Shazana Samaluddin said...

to isa : i hate u bro. HAHA

Mr Jake said...

nana benci saya!
kecewa saya mendengar nye hehe~~
nk gi nanges muahaha

Shazana Samaluddin said...

to isa : u suck. HAHA. i cakap betul2. bukan main2. I HATE U BRO :P