Monday, January 4, 2010

Off day

Oh harini aku cuti. Best gila. Ingat nak bangun lambat. Tapi tak boleh pulak. Kene gi bank. Nak buat account pe jadah entah untuk masuk kan gaji nanti. Pagi2 lagi dah gi bank. Tengah hari keluar berdating berguling kat Mid Valley ngan Anuar. Rindu lah. Lame tak jumpa. ( padahal Rabu haritu baru jumpa ) HAHA. Whoa, mengantuk doh. Penat bekerja tu tak hilang lagi. Kaki sakit lagi. Adoi. Anuar kate mate aku bengkak. Aku nangis la. Haha. Takdelah, penat kot. Tak cukup tidur. Bekerja bagai nak gila sampai melupakan diri sendiri. Gelabah jap. :)

Jalan2 la tadi. Mula2 tak nak tengok movie sebab kekurangan wang. Haha. Apekan daye. Tunggu duit gaji siap ar. Kaye aku nanti. Haha. Tapi fikir takut mati kutu kat sane, Kami decide nak tengok movie. Orang belanje tak kan nak tolak. Thanks teddy :) Kiteorang tengok cerita Cirque Du Freak : Vampire's Assistant. Cerita not bad jugak lah. Layan je. Tapi macam bersambung cerita die. Banyak cerita best2 kot. Tapi lambat lagi keluar. Takpe, aku tungguu. HAHA.

Seronok harini dapat bermadu kasih. Melepaskan tension dan geram dengan manager kat Anuar. Geram dengan manager, Anuar jadi mangse. Takpela kan sayang. Tak kesah kan? HAHA. Seronok buli, belasah, wrestling semua ar. Lepas geram. Lepas ni boleh buat lagi. Penderaan terhadap teman lelaki. HAHA. Thanks for today hun. Oh seronok. Sabtu jumpa lagi kan? Lalala. Ape? Selasa jugak kan? Bukan selalu kan sayang. Miss you lah teddy. Auuwww.
Yes kita same hitam. HAHA
Current Mood : LOVE YOU


Thanks for reading. Have a nice day :)

5 comments:

cik syazni said...

Cute la incik BF u..hehe

Semoge heppi selalu k :)

Shazana Samaluddin said...

to sis syazni : ehem2. ade makne tu ;p

cik syazni said...

hahaha! mmg ade.. shhh!

:P

Maknenye, akak suke nana ngan dia ni, compare ngan si kerinting aritu..huhuhuhuhu

Shazana Samaluddin said...

to syazni : kerinting mane ni? haha. pnggl gigi je sudah. hahahahahahahaha

cik syazni said...

oh gigi rupenye..kikiki ;)