Thursday, January 28, 2010

Kerja Kerja Kerja :P

Fuh, lame gila aku tak update kot. Nak kate kan jarang online, tak jugak. Tapi online pon, kejap2 jela. Tak lame pon. Then dah ngantok. Kuat mengantok oh sekarang. Hahaha. Penat kot. Kerja kan. Sorry lah lame tak update. Wa jadi busy woman dah sekarang. Hahaha. Busy dengan kerja. Balik pon dah malam. Nak online, nak update blog pon dah tak larat. penat kot. Ade sape2 nak urutkan kaki aku? Hahaha

Semalam Secret Recipe Mines tutup awal. Terbaik ar balik awal. Balik awal pon ade sebab. Bukan suka2. Kiteorang kena pergi Secret Recipe Sungai Buloh. Tak nak jauh pulak kan. Haha. Manager kiteorang yang bawak. Dalam kul 11 lebih sampai lah. Peh agak ramai lah. Bergabung pekerja2 dari Sungai Buloh, Mines, dengan Kapar. Ade birthday part ngan majlis perpisahan sekali semalam. Kan Abang Fandy dah nak berhenti.

Semalam memang best la. Terbaik. Kitchen leader Sungai Buloh memang kelakar gila babi. Tersedak2 aku. Tak menyempat nak minum. Sumpah kelakar. Memang kalau kerja kat tempat kiteorang, mau tak buat kerja aku rase. Hahaha. Makan2, minum2, kul lebih balik. Aku sampai rumah nak dekat kul 2. Manager aku hantar balik.
Pape pon memang best lah gather ramai2. Dapat la kenal budak2 sane.

Then berita paling baik harini. Aku dah dapat gaji!! Terbaik gila lah. Aku seronok kot. Gaji kali ni memang sket. Bukan gaji penuh. Tapi dah kire banyak kot. So next month punye gaji, gaji penuh. Boleh capai RM1500++. Fuh kayooo den. NI buat aku semangat lagi nak kerja ni. Buat overtime lah hari2. Hahahaha. Demi duit ape saje. Fuh, harap2 gaji next month biar la banyak sket. Masyuk la sket kan. Boleh la nk joli katak. Hahaha.

Current Mood : Duit duit :)


Thanks for reading. Have a nice day :)

8 comments:

Shahrul Azry said...

eleh

mysara newrie said...

eh nana! aku jeles dgn ko sebab gaji dh masuk dan RM1000 lebih 2! aku jeles ko taw tak!!!!


*bila nak blanja aku??

Shazana Samaluddin said...

to shahrul : ade org dengki :P

Shazana Samaluddin said...

to sara : next month la 1000 lebih ;p
sekarang punye ni separuh je. 800 :)

dhanial yahaya said...

awww , belanja aku k ? :P

Cik Pieka said...

even tmpt keje teruk sked. but gaji masyuk we. haha

Shazana Samaluddin said...

to dhanial : aku belanje tk mamak okayh? haha :)

Shazana Samaluddin said...

to pieka : haha. teruk memang teruk. tapi alhamdulillah masyuk :)