Wednesday, January 20, 2010

Happy Birthday To Anuar Sayang :)

Weee. Happy 22th birthday my beloved Anuar! Semoga panjang umur dan murah rezeki. I LOVE YOU SO MUCH ! Oh harini celebrate birthday die same2. Just two of us. Aku suruh die tunggu kat taman KLCC tu. Aku gi Secret Recipe KLCC, aku beli chocolate banana 1 slice ( bajet tak mencukupi ) Hahaha. Then aku mintak candle sekali. Suruh tulis name Anuar atas cake tu. Hehe. Pastu aku gerak gi taman tu. Aku tunggu lah si Anuar sampai. Tunggu punya tunggu. Dari jauh nampak lah kelibat Janggut Man. Haha. Aku membakar lah lilin tu.

And i gave him a birthday card. Aku buat sendiri card tu malam tadi. Dari kul 10 lebih sampai 1.40. Lame bukan? Haha. Sy membuat nye dengan penuh kasih sayang. Hahahaha. Penat la jugak nak menampal satu2. Tapi takpe la. Menggantikan hadiah. Duit tgh takde ni. Gaji tak masuk lagi. Haha. Nanti dah dapat gaji i belanje okayh? :) Aku suka pulak tgk card yang aku buat tu. Birthday aku nanti takde sape2 nak bagi ke? Hahahaha. So camne card yang aku buat? Berikan markah. Haha.
Lepas tu terus gerak gi Pavi. Nak tengok wayang. bla bla bla. Jalan2. Pusing2. Macam biase lah. Spend time same2. Auuwww. Rindu pulak moment tadi. Boleh ulang balik tak? :)) Ye2, 1st time aku sambut birthday boyfriend aku same2. Sebelum ni tak pernah. Just wish camtu2 je. Hehe. Best lah jugak. Alangkah lagi best kalau birthday aku tahun ni, aku sambut dengan Anuar pulak. Itu pon dah jadi hadiah paling besar kot untuk aku. Harap2 camtu la kan. Yela sebab birthday aku last year ade orang spoil kan mood aku. Birthday paling palat. Ish ish ish. Korang tau kan kenape? :)


Btw to Mr. Janggut Man, Happy birthday sayang. Nanti i belikan hadiah okayh. Tunggu gaji dulu. Haha. Semakin tua dah si busuk ini dan semakin panjang juga janggut nya. Haha. I love u okayh. Always. I hope u happy harini walaupon ape yang i buat untuk u harini sangat sangat sangat lah simple. Tapi i ikhlas. Just for u sayang. LOVE YOU :)

Current Mood : Nak dating lagi :)


Thanks for reading. Have a nice day :)

6 comments:

Cik Pieka said...

whoa siyes sweet nye card. kreatif bai. haha heppy besday janggut man. haha :)

Shazana Samaluddin said...

to pieka : haha. creative ke? ni yg malu ni. hahahaha

mysara newrie said...

ok. aku suke dgn kapas yg mggantikan janggut balak ko 2. nway asal tak guna janggut betul? haha.

Shazana Samaluddin said...

to sara : celah mane pulak aku nk dpatkan bulu2 tu. hahahahaha

dhanial yahaya said...

haha , sweet sangat :P

Shazana Samaluddin said...

awak pon sweet :*