Saturday, December 12, 2009

Siapa kahwin?

Owh harini aku bersanding doh. Korang kenape tak datang? Haha. Owh harini aku gi wedding orang. Orang tersebut adalah anak kepada mama angkat aku lah. Mama angkat aku tuh jage aku ngan abang aku dari kecik. Parents kan keje, so parents aku hantar kiteorang la kat rumah mama angkat aku. Aku pon pergilah dalam tengah hari tadi. Memakai baju raya aku tu. Warne hitam. Jadi goth kejap. Hahaha. Rumah pon tak jauh, jalan kaki jela pergi. Sampai2 je, aku salam mama ankgkat aku. Then terus serang rumah Wani. Haha. Ramai orang la yg aku tak kenal la. Jadi agak pemalu. Gelabah jap. Haha

Aku tolong susun cawan. Susun sudu garfu kat meje makan pengantin. Bangge mat. Haha. Mak aku tolong siap2 kan makanan pengantin. Menjadi bingung la kejap sementara nak tunggu pengantin datang. Kul 2 camtu, pengantin sampai. Siape yg kahwin? Aku dah bgtau kan. Haha. Anak mama angkat aku. Anak lelaki, Abang Iwan, dengan Anak perempuan die Kak Farah. Due beradik ni bersanding harini. Owh best. Nanti abang aku kahwin, aku nak join jugak. Sekali nikah, sekali bersanding. Haha. Gila gila. Lambat lagi nak kahwin.

Aku dapat amik gambar sket je. Aku tension betul ngan makcik2 ni. Over shadow pengantin pulak. Macam die nak kahwin. Aku nak amik gambar, sibuk je berdiri depan aku. Ikutkan hati ni, memang kene tolak dah. Haha. Tapi fikir orang tua kan, sabar jela. Makcik makcik. Kite jumpe nanti di pasar! Siap! HAHA. Tema warne purple dengan kuning. Mak aku kate, Kak Farah dgn suami die bercinta sejak Form2 lagi. Sekarang umur dorang dah 26 lebih da. Lame gila kot. Patut la muke lelaki dia macam kenal. Rupenye mase aku sekolah rendah, die pernah datang kat rumah mama angkat aku. Haha.

Ye ye, aku lambat lagi nak kahwin. Jangan la tanye. Hahahaha.Aku nak amik gmbar, kawan abang aku sibuk je suruh amik gmbar die. Sibuk gila. Haha. Da la dua2 ekor ni kalau bergabung, memang loyar buruk. aku tanye elok2, loyar buruk. Rase nak tumbuk je. Haha. Aku pon tak lame pon kat situ. Hari panas gila lah. Then balik lah. Woot woot. Balik tu takde keje, buat sesi photoshoot sendiri. Seronok la. Haha

Us Home Sweet Home
Huuuu ;p
Mate empat :)


Current Mood : Lambat lagi nak kahwin. Haha


Thanks for reading. Have a nice day :)

2 comments:

aja rahman said...

babe! i love ur hair. nak curi ;P

Shazana Samaluddin said...

to aja : haha. alamak yeke.
biase je la ;p