Wednesday, December 9, 2009

Setelah lama tak keluar ;p

Fuh. Seronok gila harini dapat keluar weyh. Tak sanggup dah nak mengadap buku, duduk rumah, asik terkurung je. Terkurung la sangat. Hahaha. So harini, aku decide nak keluar. Dah pelan da dari dulu lagi. Haha. Harini aku, anuar, billa, aai, wan, ejat dengan kawan die keluar. Destinasi ke Mid saje sebab nak cari barang. Haha. Kiteorang gerak dalam tengah hari la. Kul 1 lebih sampai la Mid. Aku lambat sampai la. Aku ingat aku sampai dulu dari Anuar. Last2, aku pulak yang lambat. Nasib baik tak kene denda :))

Then berjalan lah kami ke semua tempat. Makan & makan. Tu misi utama. Haha. Uih byk duit abis harini. Lepas makan gi cari beret. Jumpe la jugak. Aku beli colour grey. I loikeee. Haha. Takde bende pon nak buat kat sane. Macam mati kutu. Berdating lah kami ke sane ke mari. Merayau sane sini. So far, im so happy today. Suka suka suka. Seronok meluangkan mase bersame tersayang. Chewah2 :)

Iklan gigi :)

Mereka :)
Billa hua hua hua. Haha
Current Mood : Lebih bahagia


Thanks for reading. Have a nice day :)

11 comments:

Shahrul Azry said...

alah kejap je tu..nanti mengadap balik =P

Shazana Samaluddin said...

peh. bapak jahat kot mulut.

my[s]ara said...

ececeeh..lepas spm trus kuar.??haha..hebat sgt..!kihkihkih..

Cik Pieka said...

ehem ehem. sape to. kekasih ke? agaga. wahh korg. da abes enjoy ea. next time i plak. huahua. haha

Shazana Samaluddin said...

to sara : owh biase. satu kewajipan. hahaha

Shazana Samaluddin said...

to pieka : hahaha. kekasih gelap. haha

Mr Jake said...

ohhhhh yeah!

Shazana Samaluddin said...

to jake : simple comment ;p

Nadia Samz said...

tunggu saja bila kita dating nnt. ;)

Shazana Samaluddin said...

to nadia : kite dating lagi hot kn. hot cpl. hahahahaha

KizZ said...

Salam..

Um,Lu sudi jenguklah kat kiz garden
www.kizgarden.blogspot.com

Follow jika anda berminat..
TERIMA KASIH..