Tuesday, December 8, 2009

Kembali Membebel :)

Wow wow wow. Asal aku excited ni. HELLO! Haha. Say it out loud. M to the E to the R DEKA. MERDEKA ! MERDEKA! Tak sangke aku dah abis sekolah. Dah abis SPM. Faham tak dah abes?? HAHA. Fuh, tenang kepale otak aku weyh. Serius. Sebelum ni pressure gila babi. Now, aku dah bahagia gila babi. Tak yah fikir SPM dah. Tak yah nak bace buku hari2 tak cukup tidur ape semua. Lepas ni nak tidur puas2, nak enjoy, nak keluar sane sini, amik driving license. Macam2 aku nak buat kot.
Harini paper last aku, paper Chemistry. Subjek paling tak digemari. Haha. Tapi tadi jawab jela. Aku tawakal je. Haha. Fuh, paper 3 tadi paling last. Aku siap awal. Nak dekat 3.30. Aku menanti + mengira detik kemerdekaan aku. Haha. Dah abis tu, aku keluar, aku jerit. Hahahahahaha. Perasaan paling gembire. Turun bawah. Aku amik gmbar sekolah. Buat kali terakhir. Lepas ni dah tak gi sekolah dah. Tak yah pakai baju sekolah. Tak yah naik bus pagi2. Seronok weyh. Haha. Ni gmbar kiteorang tadi kat sekolah. Buat kali terakhir :)

Ye, aku tau aku selekeh kat sekolah. Haha

Freedom! HAHA Mira sayang ;p
Cacat jap. Haha
Tiga orang sakti. HAHATugu negara. Haha
Bubye sekolah :)
Yeah, aku kembali membebel, mengomel & aku akan pastikan aku sentiase update blog aku. Dah ade mase kan. Sekarang dah takde alasan nak SPM ke, pape ke. Aku dah free. Free! Haha. Sebulan aku menghilang. Pecah record aku tak online lame gila. Haha. Bukan senang Shazana Samaluddin ni nak berhenti online. Owh macam2 cerita yang berlaku mase aku tgh exam. Ade yg best, ade yg tak, ade yg happy. Nak cerita, tapi saya kan seorang yang pemalu. Hahahahaha. Geli2 je. Takde lah.
Selamat lah juge akhirnye pada 28 Nov 2009. Ape yang selamat? Ntah. Haha. Cube teka. Fikir2 lah sendiri. HAHA. Owh mase tu tengah buat study group kat Mcd BTHO. Study ke? Hahahaha. Tak kot. Hahahaha. Tapi kire study la. Study Bio. Tu jelah. :)

Current Mood : Merdeka masih di minda :)


Thanks for reading. Have a nice day :)

12 comments:

Shahrul Azry said...

selamat makan dengan banyak =P

Aweyn said...

haha
sweety,
i know how it feels bila da abis spm coz i've through it before this :]
but 1 thing for sure,
i bet u'll miss ur school sometimes like i do..hehe

Shazana Samaluddin said...

to sharul : selamat bergaduh kembali :)

Shazana Samaluddin said...

to aweyn : haha. memang lah. i akan rindukan zaman sekolah i :)

Cik Pieka said...

woaa dy da merdeka. jelesnye. nex year i plak. haha. ok2. make sure update :) na tw life u skg. mken gemuk ? maken somel ? da ad coup? haha. everthing yaa, :DD

Shazana Samaluddin said...

to pieka : makin gemuk tu biase la. hahaha

Ruhil Rosley said...

amboi suka betul dia bila dah tak payah pegi sekolah. hahahaha. lepas ni, bye2 high school hello college. hahaa

Mr Jake said...

:)

ein hunnah said...

..bestnnye uu~ (;

Shazana Samaluddin said...

to ruhil : takde hal la. penat la 11 tahun sekolah ;p

Shazana Samaluddin said...

to jake : ape ni ;p

Shazana Samaluddin said...

to ein : memang best. perasaan gembire ;p