Tuesday, December 29, 2009

RTW & 1st month Anniversary :)

RTW

Takde mase nak update pasal RTW semua. Hehe. RTW sabtu haritu. Was okayh la. Cuaca mula2 elok je. Then petang, macam babi. Hujan gila babi. Gila betul. Lencun doh. Habis baju aku, seluar, kasut semua basah. Stokin siap boleh diperah2 lagi macam jus limau. Nak rase? HAHA. Nak berteduh memang tak dapek la. Khemah dipenuhi orang. Pasal band pulak, aku paling enjoy sewaktu band hardcore perform. Tu jelah yang masuk jiwa. HAHA. Yang lain enjoy jugak, tapi macam kurang.
Aku paling suka mase Bleeding Mascara perform. Aku da la minat gila band ni. Suara tak semak. Music pon okayh. Memang paling aku gila kat situ. Mase tu hujan jugak ar. Hujan pon hujan la. Basah pon basah la. Janji ENJOY! Memang aku jerit gila babi. Memang aku gila gila mase dorang perform. Tak dapt kawal diri. Haha. Aku stay sampai band Pesawat je. Then Billa nak balik. Aku pon macam dah bosan dah. Haha. Tak byk gmbar mase RTW. Tak sempat doh. Takde mase. Dengan hujan lagi.



1st month anniversary

Oh harini genap lah sebulan. Hehe. So kami keluar pada harini. Pergi ke Pavi. Sampai Pavi je, kiteorang terus gi beli tiket. Nak tengok movie. Yeay! Kiteorang nak tengok Zombieland. Pilih seat semua. Abang jual tiket, kami tak bergaduh la. Bergurau manja. Mane i nampak ade seat kosong kat situ. Yg teddy nak cepuk tu kenape. Kerek. HAHA. Then kiteorang gi makan. Movie kul 2.40. Makan kat mamak. Mee goreng satu! Kenyang dowh. Banyak gila mee die. haha

Then patah balik gi Pavi, tengok movie. Wow, cerita Zombieland serius best. Tapi macam kejap sangat. Tak puas hati aku. Haha. Tapi memang kelakar gila la. Bodoh2 pon ade. Environment macam game Left 4 Dead 2. Sebijik gila. Lepas tengok movie, aku teman Anuar gi office die dekat2 dengan KLCC. Die mahu hantar resume. Dah hantar, patah balik gi Pavi. Nak terberak pon ade. Haha. Tapi saya enjoy berjalan dengan nya :) Auuuww. Haha.

Then saya dapat chocolate harini daripada Nunu. Ferrero Rocher. Auuww. Heaven. Haha. Thanks teddy. Happy lah jugak harini dapat spend time. Rindu rindu. Thanks for today hun. I had so much fun today janggut. Seronok gelak2 dengan you, seronok gelak2 dengan you harini. Seronok kacau you n call you janggut man. HAHA. I love you teddy. Oh baru sebulan. Doakan lah kami sentiasa happy & bahagia. Aku pon dah lame tak rase bahagia camni. Cukup lah dah penat menderita dulu. Doakan kami takde pape masalah. InsyaAllah. Amin~

Current Mood : Lebih bahagia :)


Thanks for reading. Have a nice day :)

10 comments:

my[s]ara said...

ok2x. haha. smoga berbahgia slalu. nway sejak biler lak ko kapel ngan anuar 2 erk? xda gtaw pown. senyap2 yer. haha

Shazana Samaluddin said...

to sara : lah, aku kan update entry pasal kiteorg cpl tu. tapi aku tak cakap sgt la. bg hint2 je. tak kan tak faham kot. haha

Cik Pieka said...

sara, kw un tatau an nana cpl gn anuar. ak pon mule3 tatau. bile tgk gmbr dyorg kt ms. bwu seda dyorg da lme coup. haha. btw , sweet korg. semoge korg bhagie ok. aminn~~ :D

Mr Jake said...

giler screamo

Shazana Samaluddin said...

to pieka : haha. walaweh. kan i dah bagi hint. tak kan tak faham kot :p hehe. thanks. amin. harap2 bahagia :)

Shazana Samaluddin said...

to jake : ape yg screamo? ntah pape ntah ;p

dhanial yahaya said...

hope kekal okay , hehe .

ouh , zombieland ? tkde jalan cerita doe . and aku suka hantu tetek tuh lari , haha

Shazana Samaluddin said...

to dhanial : ala. baik la kau ni.
terharu tau. hahahahahaha :)

haa. agak la. cerita pon kejap sgt.
tapi okayh la. kau bab2 tetek memang kau suka.
aku tag kt ms tetek aku pon kau suka. hahahahaha

dhanial yahaya said...

haha , babi ! sejak bila plak aku ske tetek doe . haha , gay sejati -..-

Shazana Samaluddin said...

to dhanial : bukan suke ke? haha. gay gila ;p