Friday, December 25, 2009

Oh esok RTW

Haa ye. Aku pergi esok RTW. Saje mengisi mase lapang sebelum nak cari kerja ni. Orang dah bagi tiket free, tak kan nak tolak. Dulu memang tak nak pergi sebenarnye. Macam malas. Tapi bila fikir2 balik, pergi jelah. Mak pon macam excited je. Cakap kat aku " kau nak gi konsert mane na? Konsert kawan kau ke ape? " Hahahaha. Siap suruh bawak nasi goreng untuk bekal. Makan dengan kawan2. Hahahahaha. Memang nak bawak sebenarnye. Satu hal pulak nak kena carry. Tapi petang tadi aku dah belikan roti untuk kawan2 aku makan. Tibe2 jadi pemurah jap. Sorang satu jela eh. Tak mampu nak beli banyak2. Haha. Mak aku pulak yg risau, " cukup ke na roti tu. Kawan kau tu da la lebih 5 orang ". Ape la mak ni. Haha

Esok pergi bersama Anuar & sahabat2 ku. Wow, im quite nervous actually. This is my first time pergi benda2 camni. Sian betul aku. Dulu nak pergi, mak tak bagi kan. HAHA. Harap2 esok tak de pape masalah & tak memberikan masalah kat aku. Serius takut. Jgn lah kejadian lame berulang lagi. Taubat nasuha aku. Haha. Harap2 esok best la. Ternampak aku yg tak hot tu, panggil la. Sy simple saje diluar. Emo jap. HAHAHA.

Current Mood : Entah


Thanks for reading. Have a nice day :)

12 comments:

Syahir Darksyde said...

jumpa di bukit jalil :)

aKu NaKaL said...

rock da world rpanya.. hehee

LIEZ. said...

besh nyew mak u..
siap s0wh tapaw lg..
dun w0rry 0key,
msti besh nyew ari 2!!

dhanial yahaya said...

seriously aku nak pergi , but kena pergi picnic dgn sis aku . haha . take care baby :P eyuckksss

Mr Jake said...

ouh nana nk gi rocking.
c ya!

Cyra, said...

mak kau gila rock hahahah bila nak upload pictures pulak?

Shazana Samaluddin said...

to syahir : haha. jumpa kah? ;p

Shazana Samaluddin said...

to akunakal : hehe. biasa :)

Shazana Samaluddin said...

to liez : haha. best la. KOT.

Shazana Samaluddin said...

to dhanial : arh kau berkata2 lebih. haha

Shazana Samaluddin said...

tojake : haha. barumuncul budak ni ;p

Shazana Samaluddin said...

to cyra : pictures kurang sbb tiade mase nk amik gmbar.
busy menggila. haha