Friday, October 23, 2009

Esok Hari Penting

Wow. Esok hari paling penting. Sekolah aku ade buat graduation day. Dah lame nak tunggu bende ni. Dari awal tahun. Tak sabar nak graduate. Aku pergi jelah. Da 5 tahun sekolah kat situ. Senior paling tua. Tapi baik ar jugak. Hahahaha. Excited ar jugak. Esok kene pakai formal. Aku just pakai baju kurung je. Kasut bertutup. Da ar kene pakai tudung. Sekolah aku macam alim sket. Aku lemah betul la. Haha. Tak tau nak pakai tudung ape. Pinjam tudung mak ar. Haha.

Pagi2 esok da kene bangun. Bus paling awal dalam kul 7 camtu la. Aku ngn kawan2 aku plan nak berkumpul kat sekolah dalam kul 7 camtu. Kiteorang nak naik bus same2. Nak naik bus paling awal. Semangat ni weyh! Mesti ramai gila glamour2 esok. Aku tak glamour ar. Biase je. Simple. Haha. Graduation sekolah aku buat kat GMI, Bangi. Nak jugak tengk tempat tu camne kan. Name je graduate esok. Tapi result? Macam bodoh. Hahahaha. 5A2B3G. Bangga gila ade 3 gagal. Ape nak jadi ntah. Hahaha. Tak kesah la. Yang penting pape result pon, graduation tu untuk semua Form5. Aku pon boleh pergi.

Cikgu cakap, tempat duduk kat sane ikut ranking. Ranking class atau Form5 pon aku tak tau lah kan. Kalau dalam class dah sah2 teruk. 20/28. Hahahahahahha. Susah la nak bersaing dalam class aku. Kepala otak psycho. Result semua gempak2. Aku je terkontang kanting. Haha. Kalau ranking Form5 tak tau lah dapat berapa. Tak kesah la. Duduk jelah mane2. Harap2 esok berjalan dengan lancar. :)

Current mood : Excited


Thanks for reading. Have a nice day :)

9 comments:

Lionel Azry said...

3G?
belajar la bersungguh2..=P

Shazana Samaluddin said...

to shahrul : tak payah la nk hine i kot. tau la i tak pndai. :|

naz said...

walawei nana. 5a tu cam best jer :)
3g celcom murah sikit gagagaga

ketot said...

Wahh 5A ;) studi bagus bagus,bg gempak.Nway pictures you at tepi nih cunn sangat :D

dhanial said...

5A ? wahh , gempak . 3G lagi gempak and tertarik kot . HAHA :D

ouh yes , i love that picture too 'ketot' . haha :D

Lionel Azry said...

i tak hina pun la..i suro u belajar bersungguh la..
i'm sori la..

Shazana Samaluddin said...

to naz : haha. 5A memang best. Tapi 3G lagi gempak kan? ahahaha

Shazana Samaluddin said...

to ketot : haha. 5 je beb. bukan 10. hahaha. apekan daye. kurang pandai. haha

Shazana Samaluddin said...

to dhanial : haha. asik dapat 3G dari form4. tak dapat dibendung la wok. haha.