Thursday, October 22, 2009

Bangun lambat

Aduh. Shit gila kot. Aku lupe nak set jam. Mak ayah aku gi kerje awal harini. Sorang pon tak de kejut aku. Atleast kalau aku lupe set jam, mak aku selalu kejut. Ni die gi keje awal. Haha. Aku bangun2 jam da kul 9.30. Bongok betul. Aku terjage tadi, aku pikir la, nape cam lame sangat aku tido kan. Hari ni cuti ke ape.
Last2, melompat aku bangun. Haha. Apekan daye. Nak gi sekolah pon da lambat. Tak pernah2 buat hal bangun lambat hari sekolah. Haha. Aku selalu bangun dalam kul 6. Kalau terbangun lambat pon paling kurang dalam 6.30 camtu. Ni da 9.30 tak sedar2 jugak. Tido mati. Da la ade raptai untuk graduation Sabtu ni. Tak dapat nak join. Ngok betul.


Thanks for reading. Have a nice day :)

8 comments:

cik syazni said...

hehe.. kelakar lak.. xpe2, nnti follow je kengkawan ek :)

Feeqa Ruslan said...

Haha! Buat bodoh je Sabtu nanti.

Shazana Samaluddin said...

to syazni : haha. takpe lah. bukan ade ape pon raptai tu. sabtu ni je yg penting ;p

Shazana Samaluddin said...

to feeqa : ahahaha. ape lak sabtu nnt buat bodoh je.
hari penting kot. ;p

Lofiel said...

pe blh buat, dh 'masa' 2 bg can smbng tido.. layan je la. haha..

Shazana Samaluddin said...

to lofiel : haha. lepas bangun tu tak boleh nk sambung da. tak tenang. haha

dhanial said...

cool okay sbtu ney , jgn kaw ter cari2 plak nnt and tk tahu nk buat apA . HAHA :DD ayt sial kan wey :D

Shazana Samaluddin said...

to dhanial : hahaha. agak lah. nasib la harini tak bangun lmbat. hahaha