Monday, October 26, 2009

16 October 2009

Dah lame dah aku nak update bende ni. Tapi tak kesampaian. Haha. Ade la Jumaat lepas bersamaan 16 October, aku, Billa, Cma, Bedah plan nak keluar sesame. Wow. Best gila kot. Dah lame tak keluar same2. Asal nak keluar je, ade yang takde duit la, ade yang nak gi tuition la. Kali ni, dapat jugak keluar. Aku msg Ejat, nak follow ke tak. Die pon on je. Adha ade. Then kakak Bedah, Ita ade. Ita punye member pon ade. Kak Fara pon ade. So jumlah yang keluar haritu, ade 8 orang. Tak ramai pon. Kiteorang tak hot. Low profile je. Kiteorang mengamalkan konsep sedar diri. Hahahaha.

So, aku, Billa, Adha, Ejat gerak dulu gi TS sebab nak tunggu Bedah semua kat situ. Dorang dari mane ntah. Beli buku ape semua. So kiteorang tunggu la kat TS. Sempat men dam ular lagi. Ngok betul. Dalam kul 2 lebih camtu, dorang sampai. Fuh, lame gila kiteorang tunggu. Takpe, kami paham. Haha. Excited ni nak berjalan. Nak release tension sebelum SPM ni. Haha. Aku nak warning lagi sekali ni. Entri ni pon banyak gila gambar. Rase2 muak, jangan tengok. Aku tak suruh tengok pon. Haha

Times Square
Kami :))
Lepas semua dah berkumpul. Kami meneruskan perjalanan ke Pavillion. Rumah kedua kami. Haha. Lagipon aku ngan Kak Fara nak cari beret. Seronok la jalan ramai2. Merindui saat tersebut. Saat kegenjatan kami. Haha. Sampai je Pavi, sekor2 jadi cacat. Bergambar sane sini. Nanti dah tua leh tunjuk kat cucu. ' Ni la nenek mase muda2 dule ' Hahahahaha. Best2. Banyak gila gmbar aku suka walaupon muka cam bodoh dah berpeluh2 berjalan. Haha. Takde hal la :)

Sungai banyak wang
Semua nmpak gigi. Haha
Tangge kejayaan :)
Meneroka
Bermain di jalan
Friends are forever :))
Im taller & bigger than you guys :)
Hadapan rumah kedua kami
Girls thang. Haha
Ceria tanpa nya. Haha
Kuning :)
Bedah Bedot
Ibarat ba alif ba ya
Model bag
Perbincangan
Fara, Ejat, Aku, Ita
Bajet bila mahu. Haha
Dua2 spect aku. Haha Bang bang ;p
Adik lagi besar dari kakak. Camne? Haha
Cacat
Gelabah bila perlu
Middle finger for you bitch
Bahagia bersama teman sejati

Current Mood : Masih mengekalkan konsep sedar diri


Thanks for reading. Have a nice day :)

8 comments:

bUdAk-bUdAk said...

nampak bez ziler..
nk kuar jaoh mk ta bg..
huk huk..

PHIRDOTE said...

awat gamba malap je sume.

Cik Pieka said...

kasut sepesen. haha. comel korg. pasni bile da spm . sume kene dduk uma yee haha

Lionel Azry said...

hoi2 SPM ingat =P

Shazana Samaluddin said...

to budak2 : lame2 mak bagi la tu kuar ;p

Shazana Samaluddin said...

to phirdote : itu seni :)

Shazana Samaluddin said...

to pieka : takpe la spesen pon. merapatkan hubungan :)

Shazana Samaluddin said...

to shahrul : diam la weyh. muak dah dgr. i tau la spm. bukan tak sedar lansung. stop it la.