Sunday, August 16, 2009

I'm Home Bebeh

Yeah. Semalam tengah hari, lepas ayah aku da abis meeting kat hotel tu, kiteorang terus check out. Tak lame pon kat JB. Mule2 aku ingat balik hari ahad. Tapi balik hari Sabtu. Takpelah. Balik awal lagi bagus. Rindu rumah. Haha. Lepas tu ayah aku bawak gi Plaza Angsana. Peh, jalan sesak giler owh kat JB ni. Aku rase KL pon tak sesak camni. Banyak kete ar. Kalau aku yang drive, mmg da mencarut2 da aku situ. Haha.

Mak aku beli barang sket. Aku just usha2 he. Ingat ade slipper yang aku nak, takde pulak. Kene cari kat KL jugak. Senang. Hehe. Dalam kul 4 camtu. Kiteorang gerak nak balik KL. Aku sampai rumah dalam kul 7 camtu. Im home bebeh! Owh yeah! Fuuhh. Letih la. Hurm. Bubye JB. Nanti sy datang lagi. Haha :)

Cubaan membunuh diri

Tingkap :D

Seni bangunan. Haha


Thanks for reading. Have a nice day :)

6 comments:

triple x malaya said...

ingat nak terjun betul2 tadi...rupe2 nye...wayang je..

salam bloger dari daku..

Shazana Samaluddin said...

to triple : mmg la wayang. gile ape nk terjun. haha :D

Lionel Azry said...

terjun sudah! :P

Shazana Samaluddin said...

to lionel: what happen if i jump out of the freakin window? haha

Matt Hamzah said...

you will fucking die
hahahahah

Shazana Samaluddin said...

to matt : shut up matt. ;p