Monday, July 6, 2009

Its killing me

Kau membuat, ku berantakan.
Kau membuat, ku tak karuan.
Kau membuat, ku tak berdaya.
Kau menolak ku, acuhkan diri ku.
Bagaimana, caranya untuk,
Meruntuhkan, kerasnya hati mu.
Ku sadari, ku tak sempurna,
Ku tak seperti, yang kau inginkan.
Kau hancurkan aku dengan sikap mu,
Tak sadarkah kau telah menyakiti ku.
Lelah hati ini meyakinkan mu,
Cinta ini, membunuh ku.

p/s : Kau selfish. Kau ego. Tersangat ego & selfish. Ape motif kau sebenarnye nak bagi aku sakit hati? Setiap mase kau buat aku sakit hati. Semua message kau, care kau, sikap kau. Aku tak marah kau message aku. Takpe. Its okayh. Tapi kenape mesti menyakitkan hati ? Aku tak kan lupe kau buat aku sakit hati sebelum birthday aku. Itulah 'hadiah' yang paling aku tak dapat lupakan. Terima kasih. Ape kau dapat kalau bagi aku sakit hati? Kepuasan? Aku tak buat dose pape pon dengan kau. Sket pon tak. Ganggu hidup kau pon tak. So plz, tolong berhenti sakitkan hati aku. Its killing me.


Thanks for reading. Have a nice day :)

11 comments:

Lionel Azry said...

lagu D'massive pun leh update blog?
nanti update lagu lily allen la ;)

Heidi Shafiq said...

sabar ye..

myra.gila.music said...

nana!jgn mati.
mira nk nana idop.
fuck r laki yg wut nana sdey.

MiraRsln said...

he's killing you..
how come he did that.
saba ya kwn. ILY! =)

naz said...

kalau sayang tentu sakit.

Shazana Samaluddin said...

to lionel : anda tiade perasaan :)

Shazana Samaluddin said...

to heidi : insyaallah. akan cube tabahkan diri ;)

Shazana Samaluddin said...

to mira : nana tak mati la. tapi die semakin cube 'membunuh nana'

Shazana Samaluddin said...

to mira loco : try untuk sabar. ILY too friend :)

Shazana Samaluddin said...

to naz : Owh nazz! :) tu lah, terpakse tahan sakit ;)

billa bilot said...

nah, blog terbaek. hahahaha.


http://sukesukijewp.blogspot.com/