Sunday, July 5, 2009

Cheer Comp & Semalam Di ABC :)

Cheer Comp ( siang )

Semalam hari yang sangat memenatkan. Tengah hari semalam, aku, Billa, A'ai, kakak billa ngn membe die gi Cheer Comp kat Bukit Jalil. Mase sampai tu dorang tgh break. Agak ramai la orang. Tapi tak seramai macam last year. Aku rase la kan. Haha. Then terus gerak masuk dalam. Best jugak la tgk dorang cheer. Lagu pon ade best2. Rase nak goyang je skali. Hahaha. Part dorang dok campak2 kt langit tuh, agak ngeri ar tgk. Ade ape yang terjatuh. Peh. Sakit tuh. ( Aku lak over macam aku yg jatuh ) Hahaha.

MC nye pon due2 sengal. Membahan orang. Best kowt mase part last2 tuh. MC tuh jemput 5 org cikgu suro menari. Gile babi lah. Rancak gile babi punye cikgu. Sporting gile. Siap boleh buat split lagi. Mengalahkan orang mude kowt. Aku respect abis lah. Kan bagus cikgu2 sekolah aku sporting camtu. Takdela garang, kerek, ngumpat budak, asik buat spotcheck je memanjang kan. Hahaha. Aku tgk cheer tuh sampai abis.

Kaki menggila :)


ABC ( malam )

Ape itu ABC ? ABC adelah sejenis huruf. Haha. Takde lah. Malam tuh, aku, Billa bersame kakaknye Ciput gi lepak kat mamak ABC. Kat Cheras Perdana. Selalu aku lalu2 situ je, tak pernah lepak lagi kat situ. Then malam tadi saje lepak situ. Rase malas nak balik rumah. Haha. Order shisha. Aku belanje okayh. RM10 jela. Lagi RM2 mereka tanggung. Haha. Sebab aku da bajet nak belanje RM10 saje. Aku igt flavour apple sahaje. Rupenye die bagi double apple. Pergh, memang mabuk aku malam tuh. Haha.

Layan jelah shisha tuh. Semua jadi gile. Masuk air pulak malam2. Kepale dah tak betul. Haha. Lepak sampai kul 11 camtu lah. Tak sempat nak menghabiskan shisha tuh. Serius tak larat. Pening kepale gile. Mabuk. Haha. Terase macam dlm dunie sendiri. Ye ar. Kiteorang bertige je yang abeskan. Yg lain da balik dulu da. Kul 11 lebih aku sampai umah. Mak aku tunggu. Membebel sket ar. Takde hal la. Haha. Then mak aku kate, membe aku Fara datang rumah. Bagi hadiah utk birthday aku. Teddy bear kowt. Jadi minah jambu lak aku ni. Hahaha

Teman sejak azali. HahaMastermind. Haha
Halau nyamuk :)Naga lapar :)Thanx Fara :)
Current Mood : Mabuk


Thanks for reading. Have a nice day :)

8 comments:

dian:) said...

sape menang ha? hrini u pegi ke?

Isk Trying Your Luck said...

kacak's betol gamba 1st tu.. hahaha

Lionel Azry said...

aisey teringat shisha kt kampus!

Shazana Samaluddin said...

to dian : tak tahu la sape menang sbb i tak gi harini punye :)

Shazana Samaluddin said...

to isk : biase lah. i mmg kacak selalu :)

Shazana Samaluddin said...

to lionel azry : ape lagi. gi shisha cpt. haaha

MiraRsln said...

u x cheer ke???
hahahah

Shazana Samaluddin said...

to mira : tak berkesempatan nk cheer :)