Monday, June 29, 2009

HELL YES

HELL YES. Memang kite takde pape. Tapi kau jgn la nak buat palat dengan aku. Aku tak buat hal dengan kau kan? Ade? Ade aku kacau hidup kau? Ade aku hancurkan hidup kau? Takdekan. Kau yang sebaliknya buat camtu kat aku. Setakat pasal satu gambar tu kat blog aku, takde masalah bagi aku nak delete la weyh. Small matter. Tak yah nak bising2. Kecoh2 macam dunia nak kiamat. Bende macam aku perasan la pulak ade gambar kat situ. Cakap elok2 tak boleh? Ni lagi mau kurang ajar, ape semua. Kau pandai cakap, pandai2 la aku delete. Ni cakap macam nak serang orang je.

HELL YES. Memang kite takde pape. Tapi tolong la, berhenti sakitkan hati aku. Tolong. Aku dah tak tahan. Cukup la selame ni kau da sakitkan hati aku. Cukup. Itupon aku still sabar. Aku cool. Aku chill. Tapi hati aku kau tau ke? Mane kau pernah nak pikir. Kau ingat aku takde perasaan? Kau ingat aku robot? Kau ingat aku batu? Kau lagi mau tambah sakit hati aku. Semua msg2 kau sejak akhir2 ni, cukup buat aku sakit hati. Dengan sikap kau yg macam tu, aku tak teragak2 nak benci kau. Tapi aku sabar lagi. Bende aku malas nak gaduh. Malas nak besar2 kan hal. Aku malas nak menjawab msg2 kau yg menyakitkan hati tu.

HELL YES, jgn risau aku da delete da gmbar tu. Aku pon da malas nak tgk lagi. Plz jgn buat aku benci kau. Aku pendendam. Bukan pendendam yg bakal merosakkan hidup kau, bukan camtu. Tapi pendendam dari segi susah mahu memaafkan org sampai hati aku reda. Reda hati aku tu tak tau bile. Maybe bile aku da tua besok, maybe tak sempat nak reda sampai aku mati. Bile aku da benci kau, aku tak kan maafkan kau sampai aku ataupon kau yg mati.

HELL YES, sebab kau hidup aku totally pathetic. Dengan kau buat aku sakit hati camni, ingat aku boleh happy esok? Esok patotnye hari yang paling aku akan enjoy, happy semua. Tapi ape aku dapat? Dengan sikap kau macam tu cukup sangat la buat aku sakit hati. Sabar ade batasnye. Selagi aku boleh sabar, aku sabar. Satu jela aku pesan, jgn buat aku benci kau. Almost 60% kau buat aku benci kau. I do believe in karma. Karma does exist. What goes aorund comes around mydear. Hari ni kau buat aku. Nak dekat2 birthday aku kau buat taik dgn aku. Kau tak pikir ke esok BIRTHDAY AKU. Tak pikir ke? Tapi esok lusa, sape yg tahu. Maybe aku tak mampu balas balik perbuatan kau kat aku tapi tuhan boleh buat segalanye. :)


Thanks for reading. Have a nice day :)

10 comments:

Att Ashburn said...

happy birthday dulu..
awl gile wish..
bw bersabar byk2 eh..
what goes around really comes around..dah terbukti

Shazana Samaluddin said...

To att : its okayh kalau awal. lagi bagus wish awal dari tak wish kan. hehe. thanx. yup2, what goes around comes around

myra.gila.music said...

sabo2!
nway,2mor0w awi gumbira!
hee!

Shazana Samaluddin said...

to mira : maybe la kowt hari gembira. selagi panas hati tak hilang, jgn harap la nk enjoy. huh.

mimynami said...

happy birthday dears!
hehe :D
lupe kan je masalah neyh.
saba je laa eyhh
bia kan dak tu.
psycho lebeh je tu.
oke dearsss(:

encik ariff said...

slamat hari jadi.
:)

ikaLiN bEst said...

hatin is somethin tat so tough to forgive even to forget...

go off all tat sucks n life chill as u totally deserve it..

so live ur life like eppy fullest!!!kay..

Shazana Samaluddin said...

to mimy : yup2. thanx dear! :)

Shazana Samaluddin said...

to ariff : thanx dude. :)

Shazana Samaluddin said...

to ikalain : thanx babe di atas nasihat anda ;)