Tuesday, June 30, 2009

Owh Birthday :)

Happy birthday to me. Haha. Hari ni genap la umur aku jadi 17. Sweet 17. Setelah lame dinantikan. Takdela celebrate gile2. Simple saje. Da besar kan. Haha. So, Ahad haritu just sambut dgn family. Makan2 saje. Semalam pulak mak aku da beli kek untuk aku. Kecik je. Memang tak larat nak abiskan. Sebelum menanti detik pukul 12, ade yang da wish dulu. Warh. Seronok jugak ar. Terharu pon ade. Haha. Ingat jugak birthday aku kan. Thanx gila2 lah.

So tadi mase kat sekolah, Jaspreet bawak kan donut untuk aku. Bawak macam bekal. Haha. Takde hal la. Wani Hanim lak bagi aku satu bekas jeruk. Hahahaha. Gila lah. Aku share lah ramai2. Memang tak abis la nak makan sorang. Wani pulak bagi aku diari kecik. Comel gile. Ade glitter2 lagi. Haha. Memang best lah tadi kat sekolah. Mereka wish2 semua. Semua baik dgn aku hari ni. Hahahahaha. Aku kacau dorang pon, dorang tak marah. Tu yang best gile tuh. Haha

Thanx kepada mereka kerana wish birthday aku ( mengikut turutan )
Sebelum menanti detik pukul 12
1. Epul ( manusia pertame wish. 20.31 p.m )
2. Cma ( 23.11 p.m )
3. A'ai ( 23.12 p.m )
4. Hisam ( 23.54 p.m )
5. Adib (23.55 p.m)

Selepas pukul 12
6. Billa Bulu ( 00.01 a.m)
7. Bedah ( 00.02 a.m )
8. Jaspreet ( 00.04 a.m )
9. Abul ( 00.08 a.m )
10. Mamat ( 00.18 )
11. Mak aku ( 5.30 a.m )
12. Ayah aku ( 5.50 a.m )
13. Wani Hanim ( 6.21 a.m )
14. Wani
15. Atiqah
16. Syah
17. Mira Mir
18. Vikneswary
19. Gayathri
20. Ashwini
21. Hanuna
22. Fatin
23. Jasvin
24. Zul
25. Jalalah
26. Kakak Billa
27. Abang sendiri. Haha
28. Iqram
29. Myspacers
30. Rakan blog.

Birthday aku taun ni simple. Agak sedih sket lah. Takdela dapat semua yang aku nak. Tak semua yang kite nak boleh dapat kan. Tapi aku happy la jugak & bersyukur sebab family ade. Kawan2 ade. Semua support aku. So aku takdela sedih sgt birthday ni. Thanx kepada family & rakan2 ku. Tanpe korang aku tak happy camni. Thanx sbb sanggup wish semua. Tunggu sampai midnite. Bagi hadiah. Bagi aku macam2. Bagi aku happy. Thanx sesangat. Aku appreciate gile lah. Tuhan je dapat balas jase korang. Terima kasih daun keladi kawan2 ku. Doakan aku happy, bahagia, panjang umur, murah rezeki & berjaye dalam hidup. Kawan sampai mati okayh. Sayang anda semua.

p/s : tak suka janji2 kosong + palat + lancau + puki


Thanks for reading. Have a nice day :)

18 comments:

mimynami said...

ecehh
suke.
kerat sket nk kek tuhhh
heee
nmpk sedap :D
btw.
sweet 17! (:

eyqa myqa said...

happy birthday babe ! may god bless u. ily

ekamok said...

happy besday babe .
even i dun noe u .
wish u all da best oke (:

Heidi Shafiq said...

hepy besday shaz..
:)

lionteen said...

epy besday yah kamu..

Lionel Azry said...

mak ai ramai pulak yang wish!
jeles2! :P

Shazana Samaluddin said...

to mimy : hehe. takdel suke sgt. tp boleh la. haha. thanx! :)

Shazana Samaluddin said...

to eyqa : warh. thanx babe! ily too! ;)

Shazana Samaluddin said...

to ekamok : its okayh. anyway thanx! :)

Shazana Samaluddin said...

to heidi : its not shaz. haha. thanx! ;)

Shazana Samaluddin said...

to lionteen : terima kasih yea. :)

Shazana Samaluddin said...

to lionel : tak ramai lah. belum 100 org lagi. haha ;)

myra.gila.music said...

happy burfday syg!
hee!
soey r aq agk lmbt en.
tp top 20 en.en.
tk cm owg uhh.
lupe.huhu.

Shazana Samaluddin said...

to myra : yup2. kau tetap no satu di hati ku. haha

encik ariff said...

hepy besday.
;)

Shazana Samaluddin said...

to arif : ye encik arif. thanx :)

Syahirdarksyde said...

hepi belated :)

Shazana Samaluddin said...

to syahir : thanx :)