Friday, March 13, 2009

Test Sudah Habis! ;)

Yeay! Da lame giler aku x update blog.. Dari hari ape aku menghilang.. Haha.. Ahad lepas kowt x silap aku.. Actually, aku busy dengan test.. Ye, TEST.. March punye test.. Warh, mmg gila tension.. Da lar 3 hari je.. Selasa, Rabu, dengan Khamis.. Sehari byk subject.. Nak study semua pown x sempat.. Paling heavy hari Khamis ar.. Sampai 4 subject.. Gila punye cikgu..

Selasa 10/3/2009 : English, EST, Biology
Rabu 11/3/2009 : Bahasa Melayu, Chemistry, Mathematics
Khamis 12/3/2009 : Agama Islam, Physics, Add Maths, Sejarah

Ye, memang cikgu GILA.. Haha.. Memang sumpah tension gila arh.. Dengan x cukup tido semua.. Banyak kowt kena study.. Ni la padah study last minute.. Haha.. Mase test tuh, soalan cam sial je semua.. SUSAH kowt.. Terutama paper Chemistry, Physics, ngan Add Maths.. Serious macam ape je soalan2 nye.. Aku bukak je paper tuh, aku tak paham pape.. Terus jadi BLANK.. Nak hentam pown tak boley jgk sebab tak tau nak tulis ape..Ni ar test paling susah bagi aku.. Maybe da nk SPM cikgu bagi susah sket kowt..

So semalam, test baru je abes.. Lega gila arh.. Tak yah pening2 study.. Tak yah tido lambat lagi.. Mate pown sudah bengkak.. Haha.. Cuti sekolah pown da start.. Best gila!!!! Boley bangun lambat, boley online lame2, macam2 boley buat.. Nak tenangkan fikiran.. Baru abes test kan.. Tension tak hilang lagi owh.. Hari ni aku datang sekolah, tak de wat pape pown.. Paper English da dapat da.. Teacher aku tande kejap je.. Cube teka aku dapat berape untuk English aku?? Siape betul, dapat hadiah.. :)


Thanks for reading. Have a nice day :)

5 comments:

Nadia Samz said...

nana rawkk! periksa kita tiru2 jew.
^^

Nadia Samz said...

lagi ok kalo u tembak je cikgu,u curik jawapan.
agagaggaga~

Nana Chocaholic said...

sengal owh budak nieyh.. hahaha..

Ruhil Rosley said...

good for you.
tapi jangan cuti lama-lama sangat.
nanti otak jadi lembab.
nak spm susah nanti.

english kamu dapat a2 kot.
saja teka.

Nana Chocaholic said...

80 okayh.. A1 lar babe.. hahaha ;)
saye kalau ckp mmg broken english, tapi kalau wat essay english, sy no. 1 ;)