Friday, March 13, 2009

Babi! Shit! Sumpah PANAS HATI

Kenape perangai kau macam cibai ar???? Bajet caring konon.. Menyesal aku tolong kau macam2.. Babi.. Tak kenang jase lansung.. Camni kau balas kat aku kan? FUCK ar kau.. Kau dari dulu memang same je perangai.. Aku da banyak sabar ngan kau.. Aku pown x tau macam mane aku ley tahan ngan kau dari dulu.. Kau time susah cari aku, biler senang, camtu la jadi nye.. Cam babi.. Kau rase kau cukup bagus lar??? Macam babi.. X abes2 bagi aku panas hati.. Kau ingat kau sape?? What goes around, comes around okayh! I dont give a damn lar babi..! Kite tgk, langit tuh tinggi ke rendah! Kau babi! Kau sial! Kau mmg FUCK FUCK FUCK FUCK OFF..!!


Thanks for reading. Have a nice day :)

11 comments:

Felly said...

woah! relax ye sygs.. hehe...
be chill. xD

Nana Chocaholic said...

haha..
mg x ar nk chill dear..
cam cibai je sabar ngn die

Felly said...

haha. biasa la tu. manusia. i pon tgh geram ngan someone ni. GGR!

Pika Edogawa said...

perghh
saba saba
ni mmg btl2 tgh hot neh
haha

luvlyziha said...

erk.. marah btol...
sabau2..

Ruhil Rosley said...

sabar sabar.
jangan perasaan menguasai anda.
padah nanti.
rilek rilek.

naz said...

i suka ayat2 cinta u tulis nie :)
indah sekali :)

Nadia Samz said...

to naz,mereng u tahap kritikal.
patot masok wad dgn segera.

hahahahhaha~
yah,orang macam itu patut kena antax santau je.

agaggagagag~
fuck sama itu org jugak sebab buat awek i macam neh.
kuang ajo tol.
:O

Nana Chocaholic said...

to pika : memang marah gila! panas hati
to ziha : Sy kalau da marah memang sawan camni.. haha
to ruhil : Da menguasai da pown.. panas hati x ilang lagi
to naz : waklu.. sengal owh die nieyh
nadia : haha.. u x abis2 santau owh.. haha.. i awek u ke? terharu ar.. hahaha

Topeng Hati said...

Walao.. Amoi apasal bnyk mrh ni..

Sape yg wt u pns? Xpe t i s0h hmster i ggt die pnye *tut* ea.. Huhu..

Nana Chocaholic said...

to topeng : tu arh. boley jugak owh.. hahahaha