Friday, March 13, 2009

Tagged By NadiaSamz lagi.. Scandal ku.. Hahahaha

1.Anda rasa anda hot?

Owh.. Tak tahu nak cakap camne.. Camne nak cakap eyh? Any idea?? Hurm.. Camni lar, aku nk bgtau.. Sebenarnye, aku tak tahu nak cakap camne.. Hahahahahaha.. Hot dari segi cantik ataupown panas?? Hahahaha.. Okayh2, hot?? Aku memang hot, selalu hot bila waktu panas, hot bila orang cari gaduh ngan aku.. Tu memang HOT ar.. hahaha.. Tapi kalau dari segi 'HOT' cam superb cantik, perfect tuh, memang tak lar.. hahaha.. :)

2.Upload gambar kegemaran anda.

3. Kenapa anda suka gambar ini?

- Macam berseni je.. Haha
- Aku suka sebab nampak dagu aku lekuk.. Perasan gila.. :)
- Aku suka sebab hitam putih
- Suka style pic ini..
- Suka aku pakai spect dalam pic nieyh..

4. Bila kali terakhir makan pizza?

14 February 2009.. Mase tuh Valentines Day.. Sambut ngan member je okayh.. So, kami makan besar kat Pizza Hut Jusco.. Gila sedap!

5. Lagu terakhir yang anda dengar?

Lagu dari Soulja Boy, Kiss Me Through The Phone dengan Neyo, Mad..

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?

Tengah YM, search gmbar.. ( bukan porno okayh) hahahahaha

7. Selain dari nama sendiri, anda suka dipanggil dengan panggilan aper?

Mau dipanggil dengan name Nana jugak.. hahaha

8. Tag lagi 6 orang dengan hati terbuka tanpa rasa kekesalansila lakukan kalau taknak kena denda mandatori.

- Cma ku sayang
- Farhana
- Shiela
- Sofeah
- Syafiqah
- Felly

9. Saper no. 1- kepada anda?

Kawan baik ku dari sekolah rendah lagi.. Die ni kecoh gila.. Tapi seronok lepak bersamanya.. Die agak gila, tapi baik hati.. Kau kawan terbaik kuh.. Haha

10. Orang no 3 - ada hubungan dengan sesiapa?

Kawan dari myspace.. X tahu lak die ade hubungan dgn sape.. Haha

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang no. 5 ?

Kawan blog jugak.. Saje tag dia.. Suka - suka.. Lalala

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4 ?

Sofeah nieyh dari myspace jugak.. Follower terawal kat blog aku.. Thanx Sofeah! ;)

13. Siapakah orang no. 2 ?

Kawan blog aku.. Actually start dari myspace.. Then die follow aku kat blog nieyh.. Antare follower terawal jgk ar.. Kawan sampai sekarang ;)

14. Bagi pesanan anda pada orang no. 6 ?

Felly owh Felly.. Die menyinggah ke blog aku.. Jadi aku terus follow die & TAG dia! Haha


Thanks for reading. Have a nice day :)

6 comments:

Nadia Samz said...

hahahahah..
i pun suka gak pixx u tuh.
lalallalal~

wink3!!

naz said...

nadiasamz sibuk je lar.
i pun suka spek nie.
cam tingkap srba tak guna pun ada :)

c.a.w.a.n said...

haha..thanx dear.;]

Nana Chocaholic said...

gedik je nadia kuat kentut nieyh

Nana Chocaholic said...

naz nieyh suka bersekongkol ngn nadia owh.. haha

Nana Chocaholic said...

welcome cawan ;)