Sunday, November 18, 2012

Goodbye Semester Break


Hello semua! Ahhhhhhh my semester break has come to an end. 5 bulan cuti terasa kejap sangat. Macam rasa nak cuti lagi. Masih tak bersedia nak tempuh semester baru. Sebab benci gila nak menempuh rutin yang busy tu. Banyak assignment semua.

Tak boleh nak bising lebih la sebab itu pun tanggungjawab student kan. Jadual semester baru pun dah keluar. Hmmm apa yang aku boleh cakap sem ni sem suey. Hari jumaat balik lambat. Dapat lak lecturer yang garang2. Dua2 yang pernah aku dapat dulu walaupun dorang mengajar sekejap je.


Ajar sekejap pun aku dah rasa macam BURN HELL BURN. Haish tak leh nak merungut sangat. Harapnya semester baru ni berjalan dengan lancar. Nak capai target baru iaitu, "Belajar free tanpa bayar" dalam erti kata lain nak cuba maintain pointer, supaya tak payah nak bayar balik duit pinjaman ataupun biasiswa. Aminnnn.

Ok wish me luck. Kalau aku jarang update blog tu faham2 jela. Ade la sebab kenapa tu. Selamat datang dunia busy, kembali ke alam selekeh di universiti, alam berdikari dan alam penuh dugaan. Bye semua orang! :)


Thanks for reading. Have a nice day :)

1 comment:

amer akat said...

Hi.. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/