Saturday, March 19, 2011

Movie movie

Tiba masanya melaksanakan wish aku dalam entri lepas iaitu tengok wayang. HAHA. Biasa lah, harini memang sah2 semak. So aku pergi awal nak beli tiket. Ini memang kebiasaan aku pergi awal2 nak beli tiket. Aku tak suka beratur panjang2. Nanti boleh menaikkan darah aku. Lembab gila manusia ni. Kalau lagi ramai, lagi lambat die nak pilih cerita ape. Fuh fedup.

So tadi, aku decide nak tengok cerita World Invasion : Battle Of Los Angeles. Ok first, cerita ni memang best. Ade unsur suspen sikit. Hahaha. (suspen lebih). Best la cerita dia pasal alien nak takluk tempat tu sebab nak sumber air ape semua. Yang penting, Neyo ada berlakon ogayyy. HAHAHA. Ingat sape, suara macam kenal. Tengok2 Neyo. Tapi dia bukan la pelakon utama kan.
Try la tengok. Cerita die not bad la. Ak bagi rate dalam 9.2/10. Hahaha. Ade lak point2. Hahaha. Pastu survey baju, survey rantai labuh, semua murah2. Sakit hati, time ada duit, takde pulak baju lawa2. Time takde duit, baju lawa2 muncul. Aku ade tengok baju tu, RM27.90 je. Tolong la faham. lawa kot. NAK. :(

Hye. Ini saya pada hari ini. Saya rasa macam saya seorang yang misteri harini. Tadi hujan, saya berhujan. Tadi ramai sangat, saya rasa macam nak sepak sorang2. Banyak justin bibir, mizz nina ada, hujan ada, bunkface ada, devil wears prada ada. Semua ada DSLR. HEBAT. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Bye :P


Thanks for reading. Have a nice day :)

4 comments:

EYFAalias said...

WORLD INVASION terbaik :)

dhanial yahaya said...

Hahahaha part last tu macam nak kena lempang laju2! Hahahaha

Shazana Samaluddin said...

eyfa : betul betul. terbaiuk dan berbaloi :P

Shazana Samaluddin said...

dhan : tahu takpe. hahahahahahahahha