Tuesday, June 1, 2010

Tiada tajuk

Nak komen entri biarlah betul2 okayh. Tak payah nak menyakitkan hati atau pon nak cari gaduh okayh. Perangai jangan jadi macam budak2. Kalau tak puas hati kenapa masih bukak blog aku? Loser betul. Sapa makan cili die terasa pedas okayh. Sekali lagi menghantar komen yang menyakitkan hati, akan di block.

Current Mood : Aku tengah demam, tak payah la nak cari gaduh


Thanks for reading. Have a nice day :)

6 comments:

Cik Pieka said...

larh cam bangang je org yg anat komen cmtu. blok je senang :P btw cpt2 sembuh demam yeww :)

naz said...

hahaa saya lah tu

SENORITA ZATY said...

eh , cm ape tah org uh , wat saket hati baek takyah komen , semoga beransur pulih nana :)

Shazana Samaluddin said...

to pieka : i dah penat dah nak sabar. komen bukan2 menyakitkan hati i senyum je. layan je. ni dah lebih2 susah la

Shazana Samaluddin said...

to naz : bukan u la naz. ade org lain.

Shazana Samaluddin said...

to zaty : yeah, tak menyokong lansung :|