Monday, May 31, 2010

Lulus JPJ dan Suspect Denggi

Pagi tadi, dengan keadaan demam, aku menguatkan diri pergi test JPJ. Alhamdulillah, maybe sebab aku demam, tuhan dah tolong aku untuk lulus. Bukit dengan parking aku lulus. Aku ingat aku fail dekat bukit. Tapi sekali je aku dah lulus. Then buat jalan raya. Aku dapat 18/20. Tak sangka boleh lulus. Aku dapat jalan paling susah. Jalan A yang banyak bukit. Disebabkan pegawai JPJ aku yang baik, aku dapat lah lulus.

Then aku baru balik klinik. Suhu badan aku 39.7. Almost 40 kan. Tak pernah tinggi camni. Doctor cakap esok atau lusa check lagi. Aku suspect denggi buat kali ketiga. Sial gila. Harap2 jangan la denggi. Peh, badan aku macam panas terbakar kot. AKu kena kuat -_-"


Thanks for reading. Have a nice day :)

4 comments:

Shahrul Tanaka Safeai said...

mungkin kerana dosa2 silam?

dhanial yahaya said...

haha , betul shahrul :P

Shazana Samaluddin said...

Fukc off la semua

ainina said...

haha ! congratz ! i pun lulus ! dapat tempias u ! ahax !