Friday, May 28, 2010

Warkah terakhir

HAHAHAHAHA. Macam nak mati je. Okayh hari ni hari terakhir aku dekat rumah. Start esok, aku akan duduk dekat Shah Alam. Rumah sewa aku dekat Shah Alam. Pagi esok, aku akan pergi orientasi dulu dekat campus baru. Petang lepas orientasi baru masuk rumah. Baju semua dah settle. Barang2 semua aku dah settle kan. Semua dah kemas. Satu beg untuk baju2, satu lagi beg untuk kasut ape semua. Bantal semua dah siap.
So esok pagi dah gerak. Hati berat nak tinggalkan rumah. Sedih pon ada. Dah berpisah dengan family, kawan2 ape semua. Lepas ni kena berdikari sendiri. Susah ape pon, tak boleh nak mintak tolong mak ayah lagi. Berpijak di atas kaki sendiri. Insyaallah kalau aku ade mase, aku update lah dari masa ke semasa. Doakan lah aku boleh survive dekat sana. Mulai esok jugak, bermula lah kehidupan aku sebgai seorang pelajar MSU Shah Alam. Sekian terima kasih -_-"
Current Mood : Sebak


Thanks for reading. Have a nice day :)

4 comments:

twinkle twinkle said...

gudluck :0

naz said...

semoga jasad di cucuri rahmat

Shazana Samaluddin said...

to twinkle : gud luck jugak. haha

Shazana Samaluddin said...

to naz : u mmg nak i mati kan naz. HAHA