Tuesday, April 6, 2010

Sim card bodoh

Sedang bergembira berjalan bersama yang tersayang siang tadi, aku tengok lah handphone aku. Tiba2 stuck. Aku cabut la bateri ape semua. Pasang balik. Then, tak boleh. Insert sim card la, ape la, buto la. HAHA. Aku ingat phone yang rosak. Dah maki2 jugak la tadi. Adoi. Balik tadi, aku test la sim card tu kat phone lagi satu aku. Then TAK BOLEH. Rupanya sim card yang babun. Bodoh. Memang kena tunggu esok la nak buat sim card baru.
Adoi, tak boleh nak message doh. Bodoh la. Susah hati oh kalau fon rosak ke, sim card rosak ke. Tak boleh nak contact. Macam mana?
Current Mood : Sim card BABI


Thanks for reading. Have a nice day :)

4 comments:

Shahrul Tanaka Safeai said...

banyak sangat main msg..kene block la :P

naz said...

jangan lah marah dia u hahhaa

Shazana Samaluddin said...

to shahrul : penyibuk

Shazana Samaluddin said...

to naz : terpaksa marah la u :D