Saturday, April 17, 2010

Pelbagai aktiviti esok

1. Gunting Rambut
- Bukan nak tukar hairstyle ke ape. Rambut makin panjang. Nak potong rambut2 yang sudah tidak bermaya. Hahaha. Pagi2 esok aku pergi Mines, aku nak gunting rambut dulu. Rambut aku pon dah panjang mengilai. Nak suruh orang tu trim siket ape semua.

2. Reunion ex student of Sekolah Kebangsaan Taming Jaya 2004
- Ini untuk budak2 darjah 6 SKTJ tahun 2004. Semua kelas digalakkan hadir. 5 tahun sudah tak jumpa. Esok ada reunion dekat Mines. Pukul 10-7. Lame siot. Tak tahu lah, dorang cakap pape hal jumpa kat Mcd dulu. Then baru buat pape aktiviti. Tadi aku bace dekat wall event tu dekat fb, suruh tukar hari. Aku reply balik, takde makne cancel last minit. Aku da la pantang cancel2 last minit. Buat hari lain belum tentu free. Tak jadi lantak la. Ade aktiviti lain nk buat. HAHA

3. Pergi Mid teman Anuar
- Die cakap ade ape entah. Malaysia career ape ntah. Bla bla bla. Die bawak resume. Try mintak kerja yang lebih baik n gaji lebih baik. Aku pon nak usha. Anuar kate ade universiti2. Open day.

4. Tengok wayang
- Nak tengok cerita ape eh? Tak tahu la. Maybe nak tengok la. Macam dah lame je tak tengok wayang :P

5. Nak beli barang
- Aku ade nak beli something. Rahsiaaaaaa. HAHAHA


Current Mood : Biase je


Thanks for reading. Have a nice day :)

6 comments:

Cik Pieka said...

meet i tana ? esk i trun bb . haha

Shazana Samaluddin said...

to pieka : lame sudah tak turun kl. haha. malas dah turun bb :P

dhanial yahaya said...

beli condom ? haha

Shahrul Tanaka Safeai said...

beli pad?

Shazana Samaluddin said...

to dhanial : tak suke pakai condom. HAHA

Shazana Samaluddin said...

to shahrul : pad mak da beli. HAHA