Sunday, February 21, 2010

Lamaaaaa tak update

Whoaa. Sangat sangat lamaaaaaa aku tak update blog. Aku makin busy ar. Menjadi wanita yang sangat berkerjaya. So tadi, aku tak pergi kerja doh. Bukan saje2. Aku pergi wedding abang Billa. Tak kan la tak pergi kot. Aku tak pernah miss pergi kenduri kahwin family die. So aku pergi lah. Guess what. Si janggut wolfman pon adeeee. Nunu ikut jugak. Hehe. Kiteorang pergi sama2. Aai dengan Wan pon ade. Semua datang secara pakej. Hahaha. Kalau boleh, kiteorang yang nak jadi pengantin tadi. Sama vogue. Hahahaha.
Gua la pengantin. HAHA
Makan dan makan. Pengantin sampai, kiteorang balik. Wan dah tak tahan panas dah. Terus masuk kereta, pergi rumah Aai. Mak Aai suruh bank in duit. Lepas tu gi CP, isi minyak & bank in duit. Wan yang bawak kereta. Lepas dah settle, Wan hantar kiteorang gi Mines. Fuh, thanks gila la weyh hantar aku. Aku kereta da ade. Lepas ni kalau aku tau bawak, memang aku pulak hantar korang okayh. Promise. :)

Rambut semakin panjang mengilai. HAHA
Tgk pengantin tadi. Rase nak kahwin pulak. Meminang aku cepat doh. Meh aku nyanyi, jangan tunggu lama2. Nanti lama2. Dia diambil orang. Hahahahahha. Lagu emcee tu nyanyi siang tadi mase kenduri. Pakcik tu nyanyi siot. Suka buat lawak tak kelakar tau. Hahahaha. Haaaaa, 27 aribulan aku dapat gaji. Next entry aku bagitau ape aku nak buat & perancangan aku bila dah dapat gaji. HAHA.

Current Mood : Nunu bila nak meminang saya? :)


Thanks for reading. Have a nice day :)

6 comments:

mysara newrie said...

oit ! ko jgn lupa bwk aku pulak! haha. ececeh ~ taw lah gaji kau byk! blah ar ko! wat aku jeles jer. haha

Mira Mirr 831 said...

hah.
gaji?
apo lae,belanje aku laa chaa.
HAHA.
alahai,bahagianye bile bercinta.
dengki aku :P

Shazana Samaluddin said...

to mai : hahaha. gaji gaji. tak kesah la kau jeles ke ape. yg penting aku dpt duit. hahahahaha

Shazana Samaluddin said...

to mira : tak semua nye indah bila bercinta. trust me. hahahahah

dhanial yahaya said...

haha , gatai kau nyahhh -___- ouh , dapat gaji benlanja aku k nana ? :P

Shazana Samaluddin said...

dhanial : bukan gatal. gedik je. gatal sket la. tolong garu? hahaha.