Wednesday, November 11, 2009

Owh seronok

Wow. Today memang best gila lah. Hari ni hari untuk aku tgk movie utk kali terakhir sebelum SPM. Woot woot. Aku memang da decide sebelum SPM aku nak tgk movie puas2. Haha. Pagi2 lagi Mira ngan Nad da datang rumah aku. Kiteorang gerak gi Mines dalam kul 11 camtu. Tapi aku tak follow mereka. Aku lepak kat mamak Maulana sorang2 tunggu Anuar Zain. Artis beb. Haha. No lah, kawan aku. Sementare tu, aku sempat study Biology. Yela, demi mencapai cita2. Hahahaha. Kul 12.30 Anuar sampai. Lepak2 & sembang2 sampai nak dekat kul 2.

Then baru gerak gi Mines. Mira dah belikan tiket. Movie Phobia 2. Kul 2.30 da masuk da. Tgk la sampai 4.30. Wow. Cerita ni agak best la. Aku ingat takde la seram sangat. ( berlagak kejap ) Last2, macam sial owh. Terkejut2 aku. Hahaha. Ade 5 cerita dalam movie tu. Agak seram la jugak, sampai kemek bekas popcorn aku. Damn. Haha. Yela, macam sial kot hantu2 die. Mira ngan Nad da menjerit2 gila da. Menggigil2 kiteorang. Hahahahaha. Sejuk la. ( konon2 je ) Hahahaha.

Da abis tu. Tak kemane pon. Aku da mati kutu nak jalan kt Mines tu. Takde bende kot. Aku terus gi mamak kat bawah tu. Duduk minum2 je sementare tunggu ayah aku sampai. Sekejap je harini. Tak lame pon. Mira nak balik awal. Aku pon kene balik la sebab nak naik kereta sekali ngan parents aku yang baru balik keje. Kul 5 camtu, kami pon balik. Hee. Lepas SPM aku tak kire. Nak tgk movie lagi. Yeah! :)

Kami :)

Muke lepas tgk hantu. Hahahahhahaha
:)
Current Mood : Blast blast blast off. Hahahahah


Thanks for reading. Have a nice day :)

12 comments:

Shahrul Azry said...

selamat menyambut SPM..setel final i =P
kah3

iya said...

ad0iiii......
mmg mnjerit2 kite sume..
kelakar bile pk balik.
seram t0l cte 2.
slmat x nangis ag.
than2 j.hehe....
lega bile da kuar.
tp still tringat la cte 2.
huhu....

X NK TNGK CTE 2 AG!!!!!

Shazana Samaluddin said...

to sharul : terima kasih. dilarang angkuh disini :)

Shazana Samaluddin said...

to nadia : aku mane ade jerit. lalalalalalallalalal. hahahahahahhaha. tgk la lagi. best ape. haha

naz said...

i pun seronok tengok u sronok hahha

dhanial said...

haha , boro tk lekang di tangan :))

Shazana Samaluddin said...

to naz : hahaha. ye la naz. u pon tgh seronok kan. i pon tumpang seronok jugak. haha

Shazana Samaluddin said...

to dhanial : haha. owh biase. rutin kot ;p

britney hilton said...

cool. nak tgk gak phobia, tp takot. ahhaha

Shazana Samaluddin said...

to britney : takde bende lah ;p

atynjuliet said...

hhehe
kaka da cte.
kaka nana tkot2
smpi tutop mte
ehheeh

Shazana Samaluddin said...

to atyn : haha. kakak pegang popcorn je. yg tutup mate tu org sebelah kakak. hahahahaha