Saturday, October 3, 2009

Preparation untuk open house next week

Warh. Semangat ni. Petang tadi aku gi beli barang untuk openhouse next week. Haha. Awal gila kan. Takde la, saje je beli dulu. Tak nak la buat last minit. Nanti kelam kabut pulak kan. Kalau boleh tahun ni biar teratur sket. Ade la barang sket2. Air, mangkuk & cawan pakai buang semua. Agak banyak lak beli. Macam nak buat kenduri kahwin je pulak owh. Mak aku semangat beli macam2. Aku pon tak paham. Haha. Tu aku cakap kat ayah aku, asal tak beli khemah je. Buat macam majlis orang kahwin. Senang. Kalau orang ramai datang, orang lain boleh duduk bawah khemah. Yela, rumah aku bukan besar pon. Bukan rumah banglo kan. Hahaha.

Then tadi aku ade jumpa kawan tuition aku kat Jusco. Takdela rapat. Tapi kenal la. Macam malu2 nak tegur kan. Hahahaha. Putri nama die. Die jemput aku datang open house rumah die. Aku pon jemput die datang. Tapi macam die tau lak aku punye address kan. Haha. Takpe, nanti aku bagi la kan. Aku da list kan tadi senarai org yang aku jemput. Agak ramai la. Tapi tak semua boleh datang kan. Aku just jemput je. Harap2 boleh datang la. Aku jemput kawan sekolah aku, classmate semua. Yang kenal aku. Abis kedit aku anta message suruh datang. Takpela, sy sanggup berkorban. Haha

Sesiapa yang membaca entri ini, anda dijemput hadir datang ke rumah aku. Ade buat makan2 sket. Berikut adalah butiran & maklumat untuk acara next week :

Hari : Sabtu
Tarikh : 10 October 2009
Masa : 11.30pagi - 2.00 petang
Lokasi : Rumah aku
Pakaian : Tak kesahla. Kalau boleh pakai la baju raya korang :)

Sape2 nak datang bagitau la aku. Nanti aku bagi address. Diharapkan anda semua dapat hadir. Terutame untuk sape2 yang kenal aku. Marilah datang untuk mengeratkan silaturahim. Hahahaha


Thanks for reading. Have a nice day :)

8 comments:

Lionel Azry said...

busy2.

lofiel said...

nak dtg ni, cpt bg alamat.

Cik Pieka said...

na dtg na dtg. tp u jemput i. oky.? haha :)

Shazana Samaluddin said...

to shahrul : dtg la weyh :))

Shazana Samaluddin said...

to lofiel : nk dtg? i da bg address da :)

Shazana Samaluddin said...

to cik pieka : ala, nk jomput mang tak dapek la. jhahaha

Cyra, said...

eh, tak pulak hanta message kat aku hahaah

Shazana Samaluddin said...

to cyra : bukan kau pakai num baru?
num baru kau pon aku tak tau kot.