Saturday, September 12, 2009

Potong lagi

Harini aku potong rambut lagi. Kali ni da masuk kali ketige aku potong rambut. Haha. Style same je. Just pendekkan layer2 yang dah panjang. Rambut depan da panjang. Tutup mate. Tak nampak jalan. Rimas gile la weyh. Tak nampak dunie. Haha. Aku potong kat kajang. RM15 je. Tak mahal. Siap style kan lagi. 3 kali aku potong, aku puas hati yg kali ni punye. Letak wax kat rambut aku. Spray2 lagi. Keras rambut aku. Haha. Takde hal lah. Ni kire rambut raye ar ni. Haha. Thanks kepada apek tersebut. Nasib baik kau tak hancurkan rambut aku. Kalau tak elok memang kene bakar kedai tu. Haha


Thanks for reading. Have a nice day :)

16 comments:

Lionel Azry said...

macam hantu raya plak i tgk u :P

Feeqa Ruslan © said...

Chup chuppp.
I U?
Feewit! Tak tau plak si Shahrul ni boyfriend Nana ;p

eyqa myqa said...

rambut baru !!!

Shazana Samaluddin said...

to lionel : ala, u dengki kan. hahaha

Shazana Samaluddin said...

to feeqa : shahrul? sape? lionel azry tuh? hahahaha. tlg sket. bukan bg i :D

Shazana Samaluddin said...

to eyqa : yeah raye! :D

Matt Hamzah said...

i sukeee
i liokeeee
i (ape lg)

Lionel Azry said...

feeqa: u nak makan kaki gua?

Feeqa Ruslan © said...

Elelele malu ke~
Ohh senyap senyap je ekk you allzzz. Kena hebohkan ni. Kih3 ;)

Shazana Samaluddin said...

to matt : yelah matt. haha

Shazana Samaluddin said...

to lionel : kite takde pape kan. hahahahhaha

Shazana Samaluddin said...

to feeqa : u, tak baik tuduh. hahaha

Isk Trying Your Luck said...

haha... ni rambut raya eh? hehe

Shazana Samaluddin said...

to isk : yelah kot :D

Zawawi said...

HAHA AKU PON TGAH SIMPAN RAMBUT RAYE R NI..
TP DAK2 KATE SAKAI..
YEKE?
HAHA

Shazana Samaluddin said...

to zawawi : haha. jgn la pnjang sgt.
tak kene ngn kau lah. :D