Friday, September 25, 2009

Pergi mana? Pergi situ.

Aku ingatkan la harini nak bangun lambat. Tgh seronok2 mimpi seseorang, tibe dapat satu panggilan telefon. Adoi. Sape lak ni. Kacau je. Tengok num memang tak kenal. Aku buat bodoh ar. Then num tu call lagi. Aku angkat. Rupenye Cma. Haha. Cma ajak kuar secare tibe2. Aku pikir2, cam okayh jugak kalau kuar. Boring pulak dok rumah. Aku ingat pon nak beli barang sket. Nak shopping sket menggunakan duit raya. Haha. Aku mandi ar cepat. Siap2 ape semua.

Kul 12 lebih camtu kiteorang gi TS. Adha pon ade. Makan2. Cari beg Cma. Amboi Cma, cerewet tau. Haha. Kiteorang da pilihkan beg untuk dia, lain pulak yang die amik. Fine Cma. Fine. Hahaha. Then terus gerak gi Pavi. Turn aku lak untuk cari barang. Sebelum cari barang. Gi tandas dulu. Buang air. Buang itu. Hahaha. Snap2 kejap. Ngenjat betol 3 ekor budak ni. Yang unik nye, hari ni Aai tibe2 pakai baju kurung. Siap selendang lagi. Peh. Aku pon tak tau ape mimpi die owh. Cam terkejut jugak ar. Tapi takde hal la. Suke hati die la nak pakai ape. Haha.

Then kiteorang gi Cotton On. Harge memang la okayh. Tapi baju die, aku kurang minat. Memang byk la top yang simple. Tapi aku da ade. Tak kan nak beli lagi. Baik beli yang bercorak kan. Tak jadilah. Next time aku datang lagi kt situ. Mane tau ade yang baru ke. Then saat yang ditunggukan. Serang Forever21 !!!!!! Kedai paling favourite. Bile masuk je rase nak nanges, nak jerit. Baju lawa2 gila. Aku ngan Aai pusing keliling cari baju aku. Aai tolong pilihkan. Hehe :D

Mula2 cari dress. Cari dress pon kene tgk bajet sekali. Haha. Kang terlebih bajet sape nak bayar. Cari punye cari. Takde lansung. Ade corak yang aku tak minat. Ade yg mcm noty sgt. Haha. Malas lah. Then decide amik top jelah. Corak da la semua cantik2. Geram je aku. Rase nak beli semue. Tapi tak mampu laa. Hahaha. Amik la yg rase2 berkenan. Still ikut bajet. Haha. Aku ngan Aai gi try. Aai gedik je nak masuk fitting room same2. I malu lah. Hahahaha. Da try semue da okayh. Tinggal bayar la. Harge? Tak payah cerita lah. Haha

Aai pon nak balik cepat. Tapi sebelum balik kiteorang ade jumpe Ejat. Member aku. Die ngn member die. Berdue je. Actually memang nak kuar jugak dgn die harini. Tapi mak ai, datang lmbat gila kot. Haha. Da kul 4 lebih. Kate lps semayang jumaat nak gerak. Tapi lmbat lak. Aai pon da nak balik. Jumpe kejap jelah. Haih, kenape kau makin tinggi ejat? Kau makan ape? Haha. Dulu same tinggi je ngan aku. Da lame tak ketemu. Tgk2 jumpa da tinggi. Tinggi la sket dari aku kan. ( chewah tak nak kalah ) Nak cakap pon kene dongak sket ngn die. Haha. Takpe lah, next week maybe aku kuar lagi. Kau kene join & tak boleh dtg lmbat. Lambat jgn tegur aku da. Hahahaha.


Thanks for reading. Have a nice day :)

18 comments:

my[s]ara said...

byk duet raya u dpt sampai trus g shopping..haha..

Lionel Azry said...

shopping raya tak sudah?
hoi SPM la :P

Shazana Samaluddin said...

to sara : agak byk lah. i ade simpan lebih sket.
simpan dlm bank. buat mase depan. hahahahahahha

Shazana Samaluddin said...

to shahruL : ei die ni. bising owh. haha. u jadi cikgu i lah senang. bising je. haha

eyqa myqa said...

chantek top u !
mesti banyak duit raye nie.
ble nak blanje i ?

Nadia Samz said...

ayang.
asek kuar xajak.
:O

Shazana Samaluddin said...

to eyqa : haha. takde lah. biase je babe :D blanje u? tunggu i keje dulu lah. hahaha

Shazana Samaluddin said...

to nadia : ala baby. u da ade seseorang. nnt org tu marah lak ajak u gi dating. hahaha

Lionel Azry said...

cikgu?i cikgu yg garang oke! :P

YaYaINDIRA said...

smalam i ader terserempak ngan u la mse naik monorail g hang tuah...
siesly...ptot la mcm knal jew...hee..:)

Shazana Samaluddin said...

to shahrul : garang konon. bace novel jiwang2. hahahaha

Shazana Samaluddin said...

to yaya : alamak. kenal ke. haha. tapi i tak gi hang tuah. gi imbi. haha :D

billa bilot said...

gila kaya. byk gle top kau beli.
birthday aku haritu xde hadiah kan? hahahahahahahaha.

Shazana Samaluddin said...

to billa ; sesungguhnya aku tak mampu nk bagi charles & keith.
hahahahahahaha. bersyukur la kau dpt dari aku yg tak dapat ni. jgn la ungkit. dari aritu ckp kt aku camni.
aku da keje aku bagi laa. bende kalau aku kalau org kaye takpe jugak. aku kalau dpt belanje rm100 sehari mmg aku da bg kau hadiah la

Lionel Azry said...

membaca amalan gua :P

Shazana Samaluddin said...

to sharul : yela. suke hati u la. haha

Isk Trying Your Luck said...

asal u nmpak cm da gemok eh lpas raye ni?? hahahahaha

Shazana Samaluddin said...

asal babi sgt mulut? aku kenal kau ke? nmpak sgt tak famous. hahaha. fuck gila.
berambus. macam kau tak gemok lak.
dasar tak sedar diri kot.
siannn.. atleast aku sedar diri.
dari kau? tak sedar diri. siannnn.
malu nk tunjuk muka sendiri.

amik gmbar pon sorok2. sian nye kau ni. nk perhatian dari org kot anta comment camni. Hahahaha. gemok tapi tak sedar diri. kesian la org camni. malu nk tunjuk muka eyh? hahahahaha. takde betine pon nak kat kau la kalau mulut kau cam sial.