Friday, September 4, 2009

Kami date

Date? Ngan sape? Sape? Haha. Mane ade lah. Hahaha. Owh tadi lepas balik sekolah, Billa ikot aku balik rumah. Kami mau gi Mines. Ade misi yg dicari2. Misi? Ade la sesuatu misi. Nak bagitau pon serbe salah. Tapi macam nak bagitau. (mula suspen) Hurm. Sebenarnye... Camni. Haih. Asal susah sangat nak cerita? Camne nak mulekan? Ntah la. Hahahahahaha

Takde lah. Harini kiteorang ade misi nak beli barang. Owh yeah. Barang ape? Rahsie. Haha. Takdelah, aku ngan Billa tadi gi Crocs. Nak tengok ade colour yg best2 tak utk 'kami' ( aku, billa, mira, jas ) Saje tgk kt Crocs Mines punye. Sebab ade sale. Outlet punye de sale. Datang2 je, adoi. Colour cam taik. Tak lawa lansung. Haih. Ingatkan nak beli lah tadi. So decide nak gi Mid esok cari kat sane. Sane lagi banyak pilihan. Yes! Excited! Dapat lagi satu! :D

Then meneruskan perjalanan. Gi kat TL. Sperti yang dibincangkan, nak cari purse pulak. Adoi. Purse lawa2 sial. Rambang mate tengok. Decide punye decide, kiteorang amik due colour merah cream, due lagi hitam turqoise. So adil utk 4 org. Same jenis. Tapi lain colour. Boleh jela. Then aku gi singgah kedai CD game. Aku kan hantu game. Aku beli The Sims 3. Owh yeah. Da lame da kowt nak beli. Tak dapat2 nak beli. Takde mase .

Bahagia besame. Hahaha

Jalan punye jalan, kiteorang gi tengok movie. Yes! Final Destination 3. The Sims 3, Final Destination 3. Semue ade 3 kat belakang. Haha. Akhirnye dapat jugak tgk. Anda dah tgk? :D Peh. Best gile kowt. Serius best. Tak rugi beli tiket. Tapi macam agak ngeri sket lah. Haih. Badan2 terbelah la, tercucuk sane sini. Urgh. Ngeri. Tu lah jadi cerita 18 ke atas. Bawah 18 jgn tgk kayh. ( padahal belum 18 ) Ala, masuk je. Bukan check ic pon kan.

Kul 6 lebih, mase untuk balik. Ayah aku anta Billa balik. Damn. Balik terus aku install game sims 3 tuh. Tak sabar. Dapat jugak install! CD nye pon okayh. Selalu CD cam cibet sket. Lepas berbuke je akuterus main. Peh. Sangat best. Sangat menagihkan. Seronok. Byk bende nk lagi nak explore owh. SPM pon nak men game lagi aku ni. Haha. Ala, bende bukan tak study lansung kan. Hehe. Game Sims 3 ni da lame sangat da kuar. Aku je lambat beli. Ketinggalan zaman. Org lain semue da main da. Aku je baru nk start. haha. Penat jugak hari date ngan Billa. Kiteorang puase kan. Haha. Takde hal lah. Esok lagi ar nak jalan lagi. Excited!

Ibarat kera mendapat bunga. Haha

Mood : Crocs crocodile. :D


Thanks for reading. Have a nice day :)

6 comments:

Lionel Azry said...

weh study ada trial spm..
nasib baik dah abis SPM.. :P

kah3

Heidi Shafiq said...

aku dari dulu x reti mai sim ni..

Clara Emily Cancer said...

dah tgk gak cite tuh..
kematian yang ngeri ..
tkt nye..

Shazana Samaluddin said...

to lionel : tolong ar diam. haha

Shazana Samaluddin said...

to heidi : ey senang lah men bende ni :D

Shazana Samaluddin said...

to clara : bygkan kite mati camtu. eeee. tak nak den. haha