Wednesday, August 12, 2009

New look :)

Hello bloggers :) Hurm. Da lame da aku tak update blog. Lame la sgt. Haha. Bukan ape, cume beta ade urusan negare. Semakin busy menguruskan hal2 negare yang masih belum selesai ( padahal tak busy pon ). Haha. Aku takde idea lah nak update ape. Blur, blur & blur. Da blur kan, nak update ape lagi kan? Lagipon takde bende menarik nak diceritakan. Kene gi bertape dulu kat Gunung Jerai baru idea muncul dalam kepale.

Aku bukak lah blog aku tadi. Tengok layout macam bosan je. Da lame gila kowt pakai layout tuh. Tibe2 muncul satu idea. Nak tukar lah layout blog. Cari punye cari. Aku amik lah satu layout ni. Hitam. Simple je. Malas nak serabut2. Pening kpale otak. Kang korang jugak pening tgk blog aku. Lagipon aku memang suke hitam kan. Then aku tukar aku punye header. Gambar lame tuh. Da takde gamba lain lah. Kalau cacat bagitau aku. Haha.

Lagu pon aku tukar. Lagu da lame. Tapi suke pulak. Rase2 telinge tak boleh menerima lagu tuh, sila2 lah tutup lagu tu. Takdela ' bingit ' tapi takut la ade yang tak biase & telinge bernanah nanti. Harap anda paham & sy memohon maaf. Haha. Aku suke lagu tuh. Tak boleh nak wat pape. Tak dapat dibendung. Tak dapat dielakkan. Camne? Tiade siape boleh menghalang sy. Haha. So, inilah hasilnye yg tak seberape kan. Aku tak creative lah nak edit2 blog ni ;)

Aku pon da jarang on blog skrg ni. Tibe2 berminat kat facebook lak. Memang la boring, takde pape. Membe facebook aku pon tak ramai. 10 orang je. Siaann. Haha. Tapi yang best nye, aku suke men game kat dalam facebook ni. Haha. Pet Society ngan Restaurant City. Seronok men owh. Macam budak2 je aku ni. Haha. Biarlah, da dari kecik suke men game. Nak wat camne kan. Kadang2 men game sampai khayal. Kalau ramai membe, lagi best men game dalam facebook.

Hurm kayh la. Beta ade urusan negare. Ikuti lah blog sy yang akan datang. Maybe beberape hari lagi. Hahaha. Insyaallah idea aku dah dtg, turun dari langit ke ape, aku update lah entry baru. Tungguuu :)


Thanks for reading. Have a nice day :)

11 comments:

naz said...

woaaahh cool la nana. macam baru haha. dasar tak faham bahasa tul naz nie hahahaha

Shazana Samaluddin said...

to naz : haish naz ni.macam2. :)

Lionel Azry said...

bosan plak page baru ni..loading lama gilak!

Clara Emily Cancer said...

cntik layout br.. amek mn.
kasi le website..

si ketot said...

nana ku , smart layout you :) gmba kat header u 6pk cool :D MISS YOU OHH!

Syahir Darksyde said...

luv it. hitam memang chare. . semoga akan membuatkan lebih rajen memblogging. huhu

Shazana Samaluddin said...

to lionel : duh~ bosan jgn la bukak. sibuk je. :D

Shazana Samaluddin said...

to clara : nnt i bagi :)

Shazana Samaluddin said...

to ketot : miss u too bebeh! ;)

Shazana Samaluddin said...

to syahir : yeah. insyaallah rajin :)

Nemo said...

lawa la blog dy :D