Wednesday, April 29, 2009

Tagged By Eyqa & Nadia


TAG BY EYQA
Rules: It's harder than it looks! Copy to your own post, erase my answers, enter yours and tag people you want. Describe the person who tagged you and put him/her picture. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real; nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question.
Owh, sepanjang mengenali nya, name die Hamira Syafiqa. Die memang hawt. Tak dapat dinafikan. Suka style die. Kenal kat blog nieyh je. Follow masing2 punya blog. Die baik! Serius! Die suka Jpan punya actor. Aku pown tak paham. Haha. Die rajin comment blog aku. Aku pown rajin comment blog dia. Haha. For sure memang die tak sombong ar. Best bace blog dia. Creative & tak hipokrit. Itu yang penting :) To Eyqa, thanx sbb tag i. Letak la shoutbox. Susah mau contact! ILY :)

1. What is your name : Noor Shazana Binti Samaluddin
2. A four letter word : Nerd :)
3. A boy's name : Norizan. Cikgu sekolah rendah.
4. A girl's name : Nana. Nickname aku! :)
5. An occupation : Neurologist
6. A color : Navy Blue
7. Something you'll wear : Naked je. Haha
8. Something found in the bathroom : No idea. Seriously. Haha
9. A food : Nasi Lemak
10. A reason for being late : Nervous sangat. Ntah pape ntah jawapan. Haha
11. Something you'd shout : Nenek mu!
12. A movie title : Never Been Kissed
13. Something you drink : Neslo Ice
14. A musical group : Nirvana
15. An animal : Naked Mole Rat
16. A street name : Nangka Street
17. A type of car : Nissan
18. Title of a song : No one
19. Mau tag : Cma, Nadia, Farhana, aduhai. Sape lagi. Semua yang ade lah!



TAG BY NADIA

Tag ini memerlukan kreativiti anda untuk mencipta soalan.Jawapan kepada soalan adalah soalan yang anda reka sendiri.Maknanya,orang lain kena fikirkan jawapan anda tu berdasarkan soalan yang anda tulis dalam ruang jawapan.

1. Dimana kamu berada sekarang?
- Balakong. Kat mane itu?
2.Apakah warna baju anda pakai sekarang?
- Apakah warna lubang hidung anda? Haha

3.Bila kali terakhir anda pergi menonton wayang?
- Bilakah hari Valentines Day

4.Kamu belajar/bekerja dalam bidang apa?
- Manusia apakah yang kena bangun pagi, pakai uniform, naik bus sekolah, then belajar kat satu bangunan tinggi?

5.Lagu yang anda sedang dengar?
- Lagu apakah yang dinyanyikan oleh Plain White T's

6.Ke mana kali terakhir kamu ke luar negara(jika ada)?
- Dimanakh negara yang mempunyai artist seperti Dewa, Radja, Peter Pan?

7. Benda yang anda kali terakhir beli dengan duit anda?
- Benda apakah yang merosakkan paru2 anda? ;)

8.Tempat yang anda teringin sangat nak pergi?
- Tempat mane ade London Bridge?

9.Selebriti/Artis yang menyanyi yang kamu mahu sangat berjumpa?
- Siapakah pemenang Anugerah Juara Lagu?

10.Apakah berita yang terbaru yang anda baru dengar?
- Apakah penyakit yang berkaitan dengan babi?

11.Kalau diberi RM1,000 sekarang,nyatakan apakah barang yang anda ingin beli(sekali beli je,bukan banyak2)?
- Apakah yang boleh digunakan untuk snap picture?

12.Rakan blogger yang terakhir anda jumpa?
- Pernah tak rase penyakit lupa? Haha

13.Pukul berapa sekarang ini?
- waktu apakah sebelum pukul 8?

14.Tadi anda makan apa?
- Apakah makanan yang dimakan dengan ayam?

15.Siapakah yang anda ingin 'bengongkan' dengan soalan-soalan merapu anda ini?
- Siapakah kekasih online saya & paling sengal ? *Nadia
16. Nak tag Eyqa! :)


Thanks for reading. Have a nice day :)

4 comments:

Nadia Samz said...

u suka MUH ek?
haha.
;)

Shazana Samaluddin said...

to nadia : mane ade.
cinta je. Haha

eyqa myqa hameed said...

u susah kott !
bengong sekejap.
haha

Shazana Samaluddin said...

to eyqa : takpe. biar susah. Haha