Saturday, April 18, 2009

So bored...

Same kan dengan smiley tuh. Haha :)
Fuh. Hari ni bangun lambat. Malam tu bersuper saver dengan Adib. Heee. Siapekah Adib? Rahsie kerajaan. Haha. Kul 9 lebih aku da bangun. Ade org kejut. Then aku tido balik sampai kul 11. Betape malas nye nak bangun. Penat gila kowt. Sepanjang minggu lepas, aku tak cukup tido. Dengan cuaca yang panas gila hari ni, bertambah malas ar nak kuar rumah. Tengah hari tu menghabiskan mase tgk tv. Mase tgh tgk tv tuh, tibe2 aku tertido lagi. Haha. Kul 2 sampai sampai kul 4. Lame gile kan aku tido hari ni. Tu pown mase bangun, ngantok lagi. Haish. Ape nak jadi. Bosan. Bosan. Bosan. Bosan gila kowt hari ni. Tak wat pape. Tak de orang msg, tak de homework, tak de bende nak wat.
Lukis sendiri :)
Hurm. DIA tinggalkan aku satu hari ni. Haish. Bosan seyh. DIA ketiadaan kredit. Yeke? Apakan daya. Aku hanye mampu menunggu. Menunggu & berharap agar kau kembali. Jangan tinggalkan aku lagi! Sumpah merinduimu! ( Asal ayat gelabah gila ayat? ) Hahahahahahaha. Betapa sengal nye dan dapat lihat kebosanan aku tahap mane. Sampai merapu + merepek tak tentu pasal. Tolong hilangkan bosan aku ni please! Berharap agar hari yang mendatang tidak sebosan ini. Haha. End of the story :)

p/s : Siapakah DIA? Family, sahabat, teman? Abang, kakak, atau adik ? Rakan baik atau rakan paling rapat? Saya juga masih tertanya. Haha :)
Curret Mood : Bored


Thanks for reading. Have a nice day :)

12 comments:

luvlyziha said...

tya pasal gmba2 ko suma cantik.. mcm gamba dolu2.. la. edit ke?

Shazana Samaluddin said...

a'ah.. edit saje :)

Nadia Samz said...

wah! gatal!
:P

hahahaa..
i pun sangat bosan.
game saja dalam kepala otak ku.
:)

Shazana Samaluddin said...

to nadia : u slalu men game ape? :)

cik syazni said...

men la the sims 2..haha! membina keluarga..
ahakz!

naz said...

bosan but boleh think somethg? mmm cool :)

dian:) said...

si DIA mstilah your ehem ehem. kn kn? haha XD

Shazana Samaluddin said...

to syazni : haha.. malas owh nak men sims 2. boring gila kowt. cpt sgt i explore game tu. haha :)

to naz : wak lu lah.. haha

to dian : haha.. rase nye? mak i la.. (gelabah gila) hahahaha

Ruhil Rosley said...

hahaha.
kalau ada homework malas nak buat.
tapi bila tiada homework boring pulak kan.
apa lagi study la untuk spm.
:)

Shazana Samaluddin said...

to ruhil : study utk spm? alamak.. seminggu asik dok blaja je.. nak jugak rehat weekend ni :)

eyqa myqa hameed said...

kuatnye kamu tidur !
haha

Shazana Samaluddin said...

tu eyqa : tahu x pe :)