Sunday, April 12, 2009

Emosi Tak Menentu

Sedih + terkilan + tertekan. Benda yang aku tunggu tuh, aku da tau da. Aku da tau da ape yang aku tak pasti tuh. Sangat mengecewakan. Susah untuk aku terima. Haish. Makin bertambah2 masalah. Tak pernah nak berkurangan. Kenape mesti wujud keadaan yang tertekan camni. Kenape? Salah ke nak dapatkan 'happiness' even just for a while ? Teringin nak rase ape itu 'happiness'. Teringin gila. Dari dulu tak pernah dapat. Susah. Penat lah dengan semua ni. Kadang2 sudah GIVE UP. Hidup dalam keadaan yang penuh membosankan, banyak masalah. Bila tengah happy pown, terlalu sekejap. Ade je benda menghalang. Seolah-olah tak bagi kita rasa kebahagiaan tu. Bila da happy, tiba2 semua tu hilang camtu je. HILANG & makin tak boleh dicari balik rasa happy tu.

Current Mood : Depressed & hampir gila


Thanks for reading. Have a nice day :)

11 comments:

Nadia Samz said...

baby? r u ok huh?
macam x je nih.
risau lah..
:O
chill yah beb.
^^

Shazana Samaluddin said...

to nadia : i okayh je syg.. u x yah risau :)

amir acap said...

kamu jgn wat hal lak..
jgn telan pil bkan 2 lak taw..
huhu...taw2..

Shazana Samaluddin said...

to amir : sy bukan bodoh oke.. x buat begitu :)

Ruhil Rosley said...

jangan give up ok.
teruskn perjuangan ok.
jangan cepat kusut/
rilek2.
doa byk2 ok.
:)

Shazana Samaluddin said...

to ruhil : tu arh.. sedang meneruskan perjuangan :)

dian:) said...

manusia tk lepas dr masalah XD cheer up babe!

nadd said...

babe..
i used to feel d same thing..
sumpa dulu mmg i cm swabott sgt ngn idup.. cm bosan da idup.. ire zmn gelap laa...
i did stpid things.. seriously..
but, u need to have faith dat avthg will turn out to be alryte.. k dear?
*law x, i wont be here, da masuk kubur*

Shazana Samaluddin said...

to dian : thanx babe!
to nadd ; hurm thanx babe. i will try to find my strength ;)

Topeng Hati said...

masalah tu mmg xprnh abs,
walau smpai akhir skali pn..

relax..
senyum je..
kebahagiaan tu akan dtg, prcayalah.. =]

Shazana Samaluddin said...

ntah bile la kebahagiaan tu nk dtg ;(