Friday, February 13, 2009

Nadiasamz Suka TAG Aku ;)

Sape tag kaw niy sygss?

-Nadiasamz yg suka kentut

Nama kasot last anda pakai hari ini?
- North Star.. Kasut sekolah murah je.. Haha

Bila last kaw mandi??
- Kul 5..

Kaw ske kat sape huh?
- Kau rase? Hahaha.. Siapa2 je lar.. ;)

Benda last kaw buat before wat tag neh..
- Owh, aku berak.. Ade masalah? hahaha

Tempat last kaw pegi [selaen dlm uma kaw r]
- Sekolah ku syurgaku.. Haha

Sape last kaw kish??
- Teddy bear busuk aku ;)

Bende kaw ta leh lupe arineh ?
- Esok kena sekolah ganti.. Haha

Kaw ok?
- Okayh saje.. X mati lagi.. Haha

Kaw da semayang belom huh??
- Kau rase?? Teka lar.. ;)

Lagu last kaw denga setakat kaw tulis neh?
- Decode by Paramore.. Suka gila ini lagu ;)

Pew wish kaw?kasik sepulo tgk…

- Aku nak dapatkan atleast 8A dalam SPM.. Kalau dpt 7A, aku senyum.. Dpt 8A, aku melompat.. Dpt 9A, aku nanges.. Dpt 10A, sure aku pengsan.. Haha
- Aku nak capai cita2 aku.. Coroner.. Pakar bedah mayat.. Kerja ngn mayat x byk complain meyh.. ada berani? haha
- Aku nak jadi kaya & senang.. Atleast aku ley tolong mak bapak aku..
- Aku nak boyfriend atau teman hidup yg boley jage aku, sayang aku, jujur ngn aku, ikhlas..
- Aku nak relationship aku ngn teman hidup tu kekal smpai bila2.. Yang paling terakhir.. ;)
- Aku nak camera Canon sebijik pown jadi ar.. Nikon D80, D60 ke..
- Aku nak laptop sebijik
- Aku nak amek lesen kereta
- Aku nak ade kereta sendiri.. Senang mau jalan2..
- Aku nak shade baru.. Da boring ngn shade yg lame ;)

Kaw na tag spe huh?

- Semua follower aku


Thanks for reading. Have a nice day :)

2 comments:

Nadia Samz said...

ini tag kasih sayang tau.
hehehhehe..

sorry dear i asik tag u.
org asik tag i.
^^

u jadik sasaran utama i.
*padan muke u*

the new tag u jgn lupe wat.
must be rili fun.

Sweet Thinker said...

giler ah pakar bedah mayat. ngeri nye. mmg xbyk komplen. tp skali komplen pengsan kamooo!