Sunday, May 1, 2011

Hot & Roll


Yeah rock and roll babayyyy. HAHA. Siapa selalu makan benda alah ni? Sedap dohhh. Walaupun benda biase je takde ape, padan la dengan harga die yang murah tu kan. Tapi memang sedap rasa nak beli 10 pun ada. Haha.

Agak2 takde duit, aku beli lah benda ni. Murah je kot. Boleh la. Ade macam2 flavour. Savoury paratha & Savoury Crispy. Pastu ade sweet paratha dengan sweet crispy. Ape beza paratha dengan crispy tu? Paratha tu macam roti sikit. Yang crispy tu rangup2. Aku selalu amik yang crispy tu. Besar sikit. Dan kenyang. Haha

Agak2 kalau aku keluar tiap2 minggu, mesti akan beli. Tak tau kenapa. Aku suka gila pizza punya flavour. Ade cheese dan beef pepperoni. Sedap wok makan panas2. Ade black pepper beef, bbq chicken. Banyak lah lagi. Wooo.

Next week rasa nak beli lagi. Fullstop. Hahaha. Bye.


Thanks for reading. Have a nice day :)

4 comments:

SENORITA ZATY said...

wah sedap ! heehhee , lame xupdate , mane menghilang ?

Shazana Samaluddin said...

haha. lame sangat ke? haha. busy gila oh.

nasiayam said...

kalu kat cni,kitorg panggil bnde tu krib..sodap weyh,yes,murah!!n mengenyangkan!!

SENORITA ZATY said...

ouhh wah bakal doctor kite nieee , bz jewww , hehehehe