Thursday, March 10, 2011

The End Of Semester 2

Finally, today its the end of my second semester. Im so glad that I have gone through all hard tiring days of the semester.

Sekarang, masa untuk BEREHAT. Berehat dari pelbagai assignment, berehat dari bangun awal pagi. Berehat dari study subject gila.

Saya akan merindui classmate saya. Saya akan merindui classmate saya yang gila2. Semua kalau dah sewel, memang boleh sampai pening kepala. Kenangan manis masa semester dua, masa pergi buat community service, dengan buat malaysian book of record. Yeah, rindu gila masa tu. Semua keluar perangai yang sebenar. I WILL MISS YOU GUYS, especially class MAY B :)
Senarai aktiviti2 nak buat masa cuti sem :

1. Tidur sepuas-puasnya
2. Nak masak sendiri. Spagheti, murtabak maggie. Siapa nak? HAHA
3. Mengemas kini laptop, defrag, susun file.
4. Mengedit blog, tumblr. Update dengan lebih rajin
5. Tengok wayang
6. Nak pergi mencari object dan tempat menarik untuk mengambil gambar.
7. Try main kayak dekat Putrajaya
8. Window shopping
9. Nak cari satu baju lawa gila dekat BB. Tak teramik2 dari haritu :(
10.Jumpa kawan2 lama. Sudah tiba masa semua berkumpul.
11. Download game dan main sepuas2 nya
12. Dah lama tak minum coolblog.
13. Drive pergi mana2
14. Jusco pun dah lama tak pergi.
15. Nak try gi KL dengan mak
16. Kalau ayah outstation nak ikut (Harapan)
17. Kalau boleh nak pergi tempat ada pantai. (Harapan)
18. Melaka dengan Penang dah lama tak pergi. (Harapan)
19. Nak lawat tempat2 yang dah lama tak lawat. Nak melawat negeri orang. (Harapan)
20. Memancing (Harapan)


Thanks for reading. Have a nice day :)

4 comments:

dhanial yahaya said...

Wahhh best la kau sekarang :P Jangan lupa ajak itew lepak shekaliew yeh :D

Shazana Samaluddin said...

dhan : untung tak? hahahahaha. ok, duw wowwyyy. nanti itew ajak

kc kasedah said...

untung la student buleh cuti ;)

Shazana Samaluddin said...

kc : hahaha. cuti semua sekali stahun :P