Saturday, November 20, 2010

Wajah Baru

Setelah lama meninggalkan blog yang usang ini, penuh dengan sarang labah2 dan habuk, aku kemaskan lah balik. Aku buat semua baru. Aku tukar background, header dan lain2. Ok ke? HAHAHA. Bosan tengok blog yang sama je setahun. Tiba2 je aura rajin datang nak tukar wajah blog yang tak dijaga ni.

Okayh result aku dah dapat. Nak kata teruk takde la teruk. Aku pass jugak nak amik subject sem 2. Tapi CGPA aku 2.88 je der. Peh, susah sial. Walaupun tak memuaskan, aku tengok aku banyak gila improve. Bangga sikit jela. HAHA. Tapi entah, sakit kepala aku. Biology la kacau pointer aku. Tak pernah serasi dengan Biology ni dari sekolah. Baca buku semua dah. Soalan exam aku boleh jawab. Memang tak susah. Tapi aku pun tak faham, ape la soalan nak. Kira bagus la aku bagi jawapan dari tak bagi. -__-



Thanks for reading. Have a nice day :)

2 comments:

twinkle twinkle said...

xpe..bole usaha lagi ..ok la tu ;D

Shazana Samaluddin said...

haha. insyaallah. masih teruk -__-