Thursday, August 26, 2010

Mencari baju raya

Tahun lepas, bulan 6 dah siap tempah baju raya. Dah dapat pon baju raya. Memandangkan tahun ni busy, dengan aku dekat Shah Alam, tak boleh nak hantar ukur baju, tahun ni terpaksa mencari baju kurung untuk raya nanti. Esok maybe nak pergi lah Jalan Tar ke, mane2 lah. Aku pergi dengan mak aku esok. Confirm ramai esok ni.

Gua tak kaye la kan nak beli dekat butik ke, tempat baju mahal2. HAHA. Jalan Tar, Masjid India pon gua layan. Harap2 jumpa la esok. Tahun ni warna merah. Sepasang lagi nak cari warna grey. Woot woot.


Thanks for reading. Have a nice day :)

4 comments:

Cik Pieka said...

lame ta nmpk u :) skg study ke ? hekhek

naz said...

gua pun layan mana mana je :) rasanya lebih banyak style kot kan

Shazana Samaluddin said...

pieka : aah. study lah babe. busy dah :P

Shazana Samaluddin said...

naz : hahaha. naz sombong