Friday, May 21, 2010

Bukan 24 May?

Whoa, haritu kan aku kate nak masuk MSU 24 May. Then tadi, lepak dengan kawan aku semua, Billa cakap, dia punya counselor bagitau, siapa yang daftar 24 aribulan ni, orientasi start bulan 6. WTF? Kalau dah bawak ke sana semua barang, tak kan nak melangok sampai bulan 6 kt sane. Haha. Orientasi untuk budak2 yang masuk 17 haritu, dah buat dulu. So untuk intake 24 aribulan ni, akan di buat sekali dengan budak2 yang masuk bulan 6.
Gila babi. Kena call balik ni nak tanya betul ke tak. kalau betul, aku pergi daftar jela. Then balik rumah. HAHAHAHA.


Thanks for reading. Have a nice day :)

6 comments:

Shahrul Tanaka Safeai said...

bosan2 :P

dhanial yahaya said...

lesen ada dah kan ? ringan2kan lah badan untuk amik aku nanti . HAHA

Shazana Samaluddin said...

to shahrul : sakai lah kiddo ni :)

Shazana Samaluddin said...

to dhan : kau ade je niat kan. HAHA. form4 ni aku leh bawak kau. spm nnt jgn harap aku bawak kau keluar. aku tak nak kau jadi mcm aku. HAHAHAHA

s h a r v i na said...

dear.
i student MSU. ;)

and betul ke pe yg kwn u punye counsler ckp tuh? mcm pelik je. and i x cye..

counsler u spe?

Shazana Samaluddin said...

to sharvina : encik hafiz. dia kate boleh balik. kalau nk stay pon takpe sebab ade class pe tah die cakap. i masuk 29 jelah.