Saturday, October 10, 2009

Open House hari ini :D

Fuh. Hari ni penat gila owh. Serius penat. Yela, hari ni ade openhouse. Rumah aku buat openhouse. Aku da jemput kan korang semua. Korang yang tak nak datang. Haha. Aku bangun kul 7. Tolong mak aku masak semua sampai kul 10. Fuh penat kot. Bangun2 je da kene buat kerja. Start dalam kul 11.30. Mule2 takde orang datang. Wani datang dulu. Then Bedah ngan Bulan. Tibe2, Billa menyusul ngan kakak die. Classmate aku datang.

Warh, makin ramai pulak owh. Classmate aku pon datang. Aku tak expect classmate aku, Zul datang. Hahaha. Haritu macam main2 je. Macam tak nak datang. Tengok2 da datang. Sampai sesat2. Haha. Takde hal la. Agak penuh ar jugak rumah aku tadi kan. Haha. Ramai gila orang. Sampai tak larat aku nak layan sorang2. Berpeluh2 ar jugak di dalam rumah sendiri. Tak sangke lak ramai gila yang datang. Adha ade, Cma ade. Ejat ade. Ejat pon sesat gak. Hahaha. Kelaka je.

Lepas da settle semua, kiteorang gi rumah Wani. Mak Wani pon ade buat makan2. Aku gi jela. Semua ade. Abul, Adli, Qilah semua la follow sekali. Ramai gila kot. Uih. Beraye sakan. Hahaha. Then gi raye rumah Cma. Aku ade la tolong sket2. Tolong potong sayur. Potong nasi impit. Haha. Ape salah nye kan. Mak Cma masak nasi tomato lak. Mak ai. Banyak makan kot. Kenyang gila la harini. Hahaha. Lame jugak la lepak rumah Cma. Nak dekat kul 6 camtu, Ayah aku amik. Nak hantar Ejat, then nak jemput Epul lak kat KTM. Mase dah hantar tu, aku ngan Bedah gatal je buat photoshoot. Hahaha

Ade bakat tau. Hahhahaha

Meroyan StarWars. Haha Gemok kurus. Hahaha
Underneath pokok kelapa Bedot & Nanot
Nanot & Bedot
So far, memang penat gila lah harini. Macam2 perasaan bercampur baur. Sedih pon ade. Semua ade la. Haha. Harap2 tahun depan dapat buat openhouse lagi. Tak nak la hubungan kawan2 terputus camtu je. Ni pon antare kami ni ade yang renggang jugak. :p

Current Mood : Penat



Thanks for reading. Have a nice day :)

7 comments:

SyidaSHEE;) said...

rugi i tak datang,huhu. nampak meriah sakan je, uma i je yg lum buat lagi openhouse:(

amir acap said...

waaaa...meriah2... cm bez je..hee..

Shazana Samaluddin said...

to syida : i jemput semua org kot.
u yg tak dtg :)

Shazana Samaluddin said...

to amir : yup2. next year jemput dtg :)

MiraRsln said...

hmmmmm...
nak pegi jugak!!!

Shazana Samaluddin said...

to mira : laa. pegi jela. kn i da ckp, kalau nk gi bgtau i. i ley bg address :)

Zawawi said...

weh x ajak!!!!!