Saturday, March 21, 2009

Rambut Baru Ku :)

Actually today, aku gi wedding orang hari nieyh kat Bagan Datoh, Perak.. Pagi2 da gerak.. N after wedding tuh, aku ingat nak gi gunting rambut.. So, ayah aku benti kat Teluk Intan.. Kat situ ade salun.. Mak aku suro aku gi gunting kat situ.. Aku igt nak gunting kat salun dalam Mines.. Tapi x jadi lak.. Aku agak nervous ar kan nak gunting.. Takut x kena ke, x sesuai ke.. Mase Cina tu gunting tadi, die cakap rambut aku byk gila.. tebal.. Haha.. Memang pown.. Sebab tu aku nak gunting.. Hari tu mase hang out pown, rambut aku kembang cam singa.. hahahaha.. Aku malas ar.. Tu yang ajak mak aku gunting tuh.. Bagus ar Cina tuh potong.. X de ar potong macam main2 je.. Harga pown x mahal.. RM25 je.. Tgk arh, sebelum & selepas.. :)

SEBELUM

SELEPAS


Thanks for reading. Have a nice day :)

21 comments:

Nemo said...

wah ! lawa la rmbt bru dy :)

Nadia Samz said...

haha!
syg! i sgt suka ambot baru u.
;)

muahhhh!

ainaa la . said...

rambut begini saye buat rm22 je lah :)
hehe .
nice lah !
tp skrg saye da ptong rmbut la .

Ruhil Rosley said...

wah.
lawa sangat rambut kamu.
cun-cun.
macam brutal giler buat rambut macam itu.

Nana Chocaholic said...

to nemo : lawa ke? mcm pelik ar.. haha

Nana Chocaholic said...

to nadia : ala nadia,jgn ar cakap camtu.. malu.. haha

Nana Chocaholic said...

to aina : owh yeke? hehe.. okayh la tuh :)

Nana Chocaholic said...

to ruhil : yeah.. mmg tu tujuan nye.. nk menampakkan brutal.. haha

eQa.lala said...

nana look lagi sweet..lawalawa..:DD
rockk abish lol..

Nana Chocaholic said...

to eqa : haha.. sweet x.. tapi kalau rock tu,boley ar.. haha

encik ariff said...

rm25 = 5 kali aku gunting rambut..
hehe..
;)

Jibek said...

same :)

Shazana Samaluddin said...

to ariff : laki memang lar.. pmpuan lain.. haha

eyqa myqa hameed said...

coolnye rambut

FARIE said...

nice hair cut..
u'r rocking gurl..

amir said...

weh lawa rambut ko..
nnt ajak aku ..
aku pon nak wat..
haha

Shazana Samaluddin said...

to eyqa : cool ke? hee ;)

Shazana Samaluddin said...

To farie : yeah! raawwrrr :)
to zawawi : boley je.. aku ajak kau.. aku botak kan rambut kau.. okayh? hahahaha

ღ Heartphilia Marz ღ said...

ok apa nana . :)

love it .

u hv such a pwetty natural hair .

:D

amir said...

weyh..
tlong r promote aku pny blog..
:)
hehe

Shazana Samaluddin said...

to marz: hehe.. thanx
to zoey : ala, ngengade je.. awl2 ni, rajin2 ar follow org.., nnt baru org lain follow kau